O Hot Since 82 έρχεται στο Bolivar Beach Bar στις 27 Ιουλίου

Bass -heavy & garage- influenced ήχοι θα σαρώσουν το dancefllor του Bolivar ταξιδεύοντας το κοινό σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια

Newsroom 24.7.2019 | 16:38

Το Σάββατο 27 Ιουλίου ο Βρετανός superstar DJ/producer Hot Since 82, ορόσημο στους εκπροσώπους της νέας house γενιάς και label boss της "Knee Deep In Sound", θα εισβάλει με τον ξεσηκωτικό του ήχο στο booth του Bolivar Beach Bar για μια αξέχαστη βραδιά. Bass -heavy & garage- influenced ήχοι θα σαρώσουν το dancefllor του Bolivar ταξιδεύοντας το κοινό σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια. Μαζί του οι Agent Greg & Steph. Powered by Blend Athens.

 

Ήταν το 2010 όταν ο DJ Daley Padley σε ένα afterparty στην Ibiza, λόγω διακοπής του ήχου, συνέδεσε το iPhone του στα ηχεία του party κι έτυχε να ακουστεί ένα από τα κομμάτια [Let It Ride] που δούλευε εκείνη την περίοδο. Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ενθουσιώδεις. Αποτέλεσμα ήταν να το στείλει στον φίλο του και γνωστό Δανό παραγωγό Noir, ο οποίος το κυκλοφόρησε από την Noir Music το ίδιο καλοκαίρι. Το κομμάτι πέταξε στην κορυφή των deep house charts φτάνοντας στο Νο3 του Beatport. Με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο ένα νέο στυλ έκανε την εμφάνιση του. Ο Hot Since 82 μόλις είχε γεννηθεί.

 

O Hot Since 82 έρχεται στο Bolivar Beach Bar στις 27 Ιουλίου

 

Έκτοτε, η πορεία του Hot Since 82 είναι απίστευτη. Αποτελεί έναν από τους 10 καλλιτέχνες του Beatport με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, με το remix του "Bigger Than Prince". Πρωτοσέλιδο στο Mixmag το 2014, τέσσερα BBC Radio One "Essential New Tunes", δύο παρουσίες στην εκπομπή Essential Mix του Pete Tong στο BBC Radio 1, το 2013 και το 2015, με ένα 2ωρο κι ένα 3ωρο DJ set αντίστοιχα, εμφανίσεις στα καλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, συχνά μάλιστα συνοδευόμενος από έγχορδο κουαρτέτο, 7 συνεχόμενα χρόνια στην Ibiza και 3 συνεχόμενες σεζόν στο Labyrinth στην Pacha.

 

Μπαίνοντας το 2019, ο Hot Since 82 έχει επιτύχει αυτό που όλοι οι επίδοξοι καλλιτέχνες μπορούν μόνο να ονειρεύονται. Έχοντας ταξιδέψει εκτενώς σε πέντε ηπείρους, το μουσικό brand Hot Since 82 έχει γίνει συνώνυμο των international clubs και των τεράστιων φεστιβάλ με ατέλειωτα sold outs. «Μου αρέσει να αλληλεπιδρώ με το πλήθος. Τα συναισθήματα σε έναν δίσκο έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για μένα. Η αποστολή μου είναι να "μεταφέρω" με τη μουσική μου το κοινό σε άλλα μέρη και να ελπίζω πως θα απολαύσουν το ταξίδι αποχωρώντας από το venue με ένα αίσθημα φωτισμένης ενέργειας!» δηλώνει ο ίδιος.

 

O Hot Since 82 έρχεται στο Bolivar Beach Bar στις 27 Ιουλίου

  

Info

Hot Since 82 @ Bolivar Beach Bar

Σάββατο 27 Ιουλίου

Doors Open: 21:00

Είσοδος: Ταμείο: 12€ με ποτό ή μπύρα (cocktails - special drinks + 3€)

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684

 

Official Facebook Event Page

Official Facebook Page

Official YouTube Page

Official Google Map

Οδηγός Διασκέδαση