Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιατί τυπώνει ψηφοδέλτια; Πού θα τον δει κανείς την Κυριακή 12 Μαΐου;

Για περισσότερη μουσική, fun, αλλά και αποκαλύψεις, συντονιστείτε στο μεγαλύτερο μουσικό πάρτι με θέμα τη Eurovision αυτή την Κυριακή 12 Μαΐου στις 21.00

Newsroom 10.5.2019 | 16:34

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

 

Το πιο μεγάλο πάρτι για τη Eurovision έρχεται αυτή την Κυριακή, βάζοντάς μας στο κλίμα του πολυαναμενόμενου μουσικού διαγωνισμού. Το It's Show Time μεταμορφώνεται στο πιο cool σαλόνι με τους διάσημους φίλους του Νίκου Κοκλώνη όχι μόνο να απολαμβάνουν ερμηνείες από τον καναπέ τους, αλλά να κάνουν και τις δικές τους με ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα!


Καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στο πιο απολαυστικό επεισόδιο του It's Show Time που αλλάζει ώρα και μέρα (θα προβληθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στις 21.00 από τη συχνότητα του OPEN) είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Ο Δημήτρης δηλώνει μεγάλος fan της Eurovision, αποκαλύπτοντας πως οργανώνει βραδιές για το μουσικό διαγωνισμό, μοιράζοντας ψηφοδέλτια στους φίλους του για να αναδείξουν με την παρέα του το δικό τους νικητή της βραδιάς. Μιλώντας στην κάμερα του It's Show Time, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απαντά για το αν θα βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρω1νό και αν μιλά με άλλα κανάλια.

 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιατί τυπώνει ψηφοδέλτια; Πού θα τον δει κανείς την Κυριακή 12 Μαΐου;


Στο μεγάλο πάρτι του Κοκλώνη αυτή την Κυριακή θα συναντήσουμε τη dream team της Eurovision. Από τη Δάφνη Μπόκοτα και την Ελπίδα, μέχρι τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και αγαπημένους σταρ που βάζουν τα δυνατά τους για να αναπαραστήσουν iconic συμμετοχές. Η Όλγα Πηλιάκη γίνεται Ρουσλάνα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος Τζόνι Λόγκαν, η Ματίνα Νικολάου Καίτη Γαρμπή και ο Τρύφωνας Σαμαράς κλέβει την παράσταση με μια εμφάνιση-έκπληξη.