Η άνοιξη κατέφθασε και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών όμως όσο κι αν ο καιρός μάς καλεί σε υπαίθριες περιπέτειες, κανένας τόπος δεν είναι τόσο θελκτικός όσο το σπίτι!

 

Αν ταυτίζεσαι και εσύ με την παραπάνω δήλωση, αν πάντα ψάχνεις τρόπους να αποκτήσεις τα τελευταία gadget και υπηρεσίες για το σπίτι, συνέχισε να διαβάζεις για μια αποκάλυψη που θα σού αλλάξει τη ζωή.

 

 

 

Αν, ακόμα, τρέμεις τα spoilers όπως ο διάολος το λιβάνι, μπορείς να απολαύσεις κάθε νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς το πρωί από το κινητό σου On Demand. Και έπειτα, να το ξαναδείς στην smart TV σου το ίδιο βράδυ, μαζί με όλη την παρέα. Το ξέρω γιατί πλέον το κάνω κάθε μέρα! Πώς; Θα μάθεις στη συνέχεια... Ακόμα όμως κι όταν βρίσκεσαι κάπου χωρίς WiFi και θες να απολαύσεις μια ταινία κάτω από ένα δέντρο, έτσι ανοιξιάτικα και ρομαντικά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το tablet σου. Πλέον μπορείς να κατεβάσεις τις ταινίες και τις σειρές τις επιλογής σου και να τις απολαμβάνεις ακόμη και offline! 

 

 

 

Και τι συμβαίνει όταν τα γούστα σου δεν συμπίπτουν με εκείνα του συντρόφου σου ή της οικογένειάς σου; Εκείνος θέλει να δει το Venom, εγώ το Loving Pablo! Εκείνος επιμένει στο NCIS XVI, εγώ δεν χορταίνω Black Sails! ΄Με το Novaflix δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα 2 συσκευές, μετατρέποντας το σπίτι σε... multiplex cinema!

 

Όλα τα παραπάνω είναι δυνατά μέσα από το νεό, συναρπαστικό κόσμο του Novaflix και μάλιστα χωρίς να απαιτείται αναμονή ή εγκατάσταση ΚΑΙ με τον πρώτο μήνα δωρεάν για όλους!

 

Απόλαυσε πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, εκατοντάδες οσκαρικές ταινίες, τα μεγαλύτερα blockbusters αλλά και κορυφαίες σειρές από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood, box sets με ολόκληρους κύκλους σειρών, νέα επεισόδια ακόμα και ταυτόχρονα με την Αμερική, αλλά και τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema1HD, Novacinema2HD, Novacinema3HD, Novacinema4HD, Novalifε, FOX και FOX Life! ΕΤΣΙ θα απολαύσεις τα καλύτερα από την άνεση του σπιτιού σου (και όχι μόνο)!

 

 

 

Δες ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο www.novaflix.gr

Τα apps Novaflix είναι ήδη διαθέσιμα σε Apple Store και Google Play