Βρες τη LiFO στο πιο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο πάρτι!

To Hendrick's θα σου χαρίσει το πιο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο πάρτι!

Κέλλυ Δεσύπρη, 18.12.2018 | 10:00

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα μας βρεις στο Gazarte, με ένα Hendrick's gin στο χέρι, να στολίζουμε με... αγγούρια το πιο φαντασμαγορικό δέντρο των εορτών! 

 

Γιατί εκείνη την ημέρα το πιο ασυνήθιστο Gin θα συναντήσει τον Pepper 96.6 στο καλύτερο πάρτι των Χριστουγέννων! Βλέπεις, η 21η Δεκεμβρίου δεν θα είναι μία ακόμα Παρασκευή. Θα είναι η τελευταία Παρασκευή στο γραφείο, μια ανάσα πριν τις χειμερινές διακοπές! Γι'αυτό και σκοπεύω να το γιορτάσω, μαζί με την οικογένεια της LiFO, στο πιο χριστουγεννιάτικο πάρτι της πόλης!

 

Το πάρτι ωστόσο δεν θα είναι ολοκληρωμένο χωρίς εσένα οπότε μην το σκέφτεσαι πολύ! Βάλε τα γιορτινά σου και έλα να περάσουμε μαζί αξέχαστα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με χριστουγεννιάτικη μαγεία, εκπληκτική μουσική και τα πιο τέλεια cocktail από το Hendrick's!

 

O 2ος όροφος του Gazarte θα σε κάνει να νιώσεις σαν την Αλίκη στη Χώρα των... τζιν Θαυμάτων αφού θα είναι διακοσμημένος με πελώρια χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμημένα με λαμπιόνια, αγγούρια και τριαντάφυλλα, χιονονιφάδες και αγγούρια που κρέμονται από αλεξίπτωτα και κούπες τσαγιού που πετάνε!

 

Βρες τη LiFO στο πιο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο πάρτι!

 

Το καλύτερο ωστόσο είναι τα υπέροχα cocktails που θα δημιουργήσει ειδικά για εκείνη τη βραδιά το Hendrick's! Όλα αυτά θα σε μεταφέρουν σε ένα κόσμο μαγευτικό και, με την iconic φιάλη του Hendrick's gin να φοράει τα γιορτινά της, θα δώσουν το έναυσμα για ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με χορό μέχρι πρωίας!

 

Βρες τη LiFO στο πιο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο πάρτι!

 

Το ρυθμό της βραδιάς θα δώσουν οι "The Swingin' Cats" μαζί με special guests τους: Δώρο Δημοσθένους, Μυρτώ Ναούμ, Ευγενία Λιάκου, Jerome Kaluta, Νικόλα Ραπτάκη και εκπληκτικά dancing acts από τα chorus girls των Athens Lindy Hop, στο "All That Jazz". Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι μουσικοί παραγωγοί του Pepper 96.6, οι οποίοι θα μας διασκεδάσουν με τις πιπεράτες μουσικές τους μέχρι το πρωί!

 

Ραντεβού στο Gazarte με το Hendrick's gin για να ανακαλύψετε τι μπορεί να κάνει τα Χριστούγεννα πραγματικά ασυνήθιστα!

 

Info

If it's Christmas Then It's Pepper Vol.6
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, 21:00

Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα

Εισιτήρια (χωρίς ποτό)
Προπώληση στο viva.gr: 8 ευρώ
Ταμείο: 10 ευρώ

 

Βρες τη LiFO στο πιο ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο πάρτι!