Dia de Los Muertos: Σ' αυτό το πάρτι του Dos Hermanos και οι νεκροί ζωντανεύουν

Η φιέστα για την «Μέρα των Νεκρών» ξεκινά

The LiFO team, 25.10.2018 | 13:34

Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στο Dos Hermanos, λίγο μετά τις 21.00, οι νεκροί θα συναντήσουν τους ζωντανούς φέρνοντας στην Αθήνα την μεγάλη γιορτή του Μεξικού. Η Dia de Los Muertos ή αλλιώς η «Μέρα των Νεκρών» είναι μία από της σημαντικότερες γιορτές της μεξικάνικης κουλτούρας.


Οι εορτασμοί είναι εντυπωσιακοί. Οι άνθρωποι βάφονται σκελετοί και ενώνονται σε μια χορευτική πομπή που κατακλύζει ολόκληρη την πόλη, ενώ χιλιάδες κεράκια φωτίζουν τον δρόμο των νεκρών καθώς η παράδοση λέει ότι για αυτή και μόνο τη μέρα μπορούν να περάσουν στον κόσμο των ζωντανών και να ξανασυναντήσουν τους αγαπημένους τους.

 

Πρόκειται για μια πραγματικά εξωπραγματική γιορτή, αλλά για να τη ζήσεις δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις έως την άλλη άκρη του κόσμου. Αρκεί να πας στο Dos Hermanos!

 

Dia de Los Muertos: Σ' αυτό το πάρτι του Dos Hermanos και οι νεκροί ζωντανεύουν
Κουνήσου στον ρυθμό της live latin μουσικής, άσε τους χορευτές να σου δείξουν τα βήματα της salsa και πιες τα special cocktails Los Muertos, Zombie & Kinky Margarita.


Κουνήσου στον ρυθμό της live latin μουσικής, άσε τους χορευτές να σου δείξουν τα βήματα της salsa και πιες τα special cocktails Los Muertos, Zombie & Kinky Margarita χαζεύοντας τους σκελετούς δίπλα σου. Δύο makeup artists θα βρίσκονται στο Dos Hermanos για να σου κάνουν face painting αν το θες. Τα απολαυστικά μεξικάνικα πιάτα εννοείται ότι δεν θα λείπουν.

 

Κέρδισε πλήρες γεύμα και cocktails για 4 άτομα για την ημέρα του πάρτι παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό εδώ.

 

Dos Hermanos, Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906

 

Οδηγός Διασκέδαση