Όλα όσα θα έχει το φετινό μεγάλο πάρτι του six d.o.g.s για το Halloween

Στην έβδομη χρονιά του φέτος το Spooktacular Halloween Night επιστρατεύει ακόμα περισσότερα tricks and treats και διοργανώνει μια στοιχειωμένη προβολή στο Μπάγκειον

The LiFO team, 25.10.2018 | 11:43

Από το 2012 που το 6 d.o.g.s. ξεκίνησε τα Spooktacular Halloween Nights η τελευταία νύχτα του Οκτώβρη στην Αθήνα δεν θα ήταν ποτέ ξανά ίδια.

 

Φέτος το μεγάλο Halloween party επιστρέφει την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στις 21:00 και τα πλάσματα της νύχτας δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους στην Αβραμιώτου, ανάμεσα σε καπνούς, νυχτερίδες κι αράχνες!

 

Στην έβδομη χρονιά του φέτος το Spooktacular Halloween Night του six d.o.g.s ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό επιστρατεύοντας ακόμα περισσότερα tricks and treats! Ανάμεσα τους:

 

Music by: #μόνο_ντέκα + Matina Sous Peau

Οι #μόνο_ντέκα είναι η Φιλίππα Δημητριάδη και η Ζωή Παρασίδη, δημοσιογράφοι τη μέρα, δαιμόνιες djs τη νύχτα. Η Matina Sous Peau είναι αρχιτεκτόνισσα που στον ελεύθερο χρόνο της μαγειρεύει μαγικά φίλτρα και remixes. Ένα all girl/all-star DJ team ιδανικό για παθιασμένα sing alongs και ξέφρενο χορό! 

 

Best Costume Contest

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποιος είναι ο τρομακτικότερος απ’ όλους; Το δύσκολο αυτό έργο της επιλογής αναλαμβάνει μια Spooktacular κριτική επιτροπή. Εσείς βάλτε τα τρομακτικά σας, ελάτε να φωτογραφηθείτε στο ειδικό Horror Photo Booth, δηλώστε συμμετοχή και διεκδικείστε δωροεπιταγές attrattivo και Halloween εκπλήξεις!

 

Όλα όσα θα έχει το φετινό μεγάλο πάρτι του six d.o.g.s για το Halloween
Στην έβδομη χρονιά του φέτος το Spooktacular Halloween Night του six d.o.g.s ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό επιστρατεύοντας ακόμα περισσότερα tricks and treats!

 

Spooky Clown Show by Askew & Tracy

Τι είναι τρομακτικότερο από έναν κλόουν; Δυο κλόουν και μάλιστα ερωτευμένοι! Οι Αμερικανοί καλλιτέχνες τσίρκου και μπουρλέσκ Askew και Tracy αναλαμβάνουν να κάνουν τη νύχτα της 31ης Οκτώβρη ακόμα λίγο πιο ανατριχιαστική.

 

Special screening: John Carpenter’s “Halloween” στο Μπάγκειον παρέα με το flix.gr

Γυρίζουμε 40 χρόνια πίσω για να δούμε την πρώτη «Νύχτα με τις Μάσκες» του Τζον Κάρπεντερ στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον στην Ομόνοια σε μια προβολή φτιαγμένη για να στοιχειώσει ακόμη και τους πιο τολμηρούς. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε επισκεφθείτε άμεσα το flix.gr για πληροφορίες και προσκλήσεις.

 

Info

A Spooktacular Halloween Night #7

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου

Ώρα: 21.00

Οδηγός Διασκέδαση