Απόψε στην Πλατεία Θεάτρου μια μεγάλη γιορτή για την έναρξη της δράσης «Κατάστημα στο Κέντρο»

Ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει την επαναλειτουργία 7 καταστημάτων και την αναβίωση της ιστορικής αυτής πλατείας

Newsroom 12.10.2018 | 11:00

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στην πόλη, γιορτάζοντας την επαναλειτουργία 7 καταστημάτων της Πλατείας Θεάτρου και την αναβίωση της ιστορικής αυτής πλατείας.

 

Πολλά happenings και DJ sets από μουσικούς παραγωγούς του En Lefko 87.7 περιμένουν τους επισκέπτες σε μια μοναδική εορταστική βραδιά στο κέντρο της Αθήνας.

 

Οι 7 δημιουργικές ομάδες στα 7 καταστήματα (Αστικά Μοτίβα, Νηρωή, Coco-mat.bike, Άι Λαβ Άθενς πρότζεκτ, Book&Play, Ο Χώρος και Creators of Cosmos) υποδέχονται το ευρύ κοινό, έχοντας σχεδιάσει εκπλήξεις για τη βραδιά των εγκαινίων.

 

Οι παράπλευροι δρόμοι της Πλατείας Θεάτρου θα γεμίσουν με καλλιτεχνικά δρώμενα, εκθέσεις φωτογραφίας, χορό, μουσική, παραμύθια, νυχτερινές διαδρομές με χειροποίητα ξύλινα ποδήλατα, συσχετισμούς μεταξύ λαογραφίας, τέχνης και design, φανταστικά πλάσματα και ήρωες από μυθικούς κόσμους, παιχνίδια, βιβλία, παραστατικές δράσεις πολιτισμού και πολλά άλλα.

 

Μια συλλογική προσπάθεια λοιπόν και μια μεγάλη γιορτή για όλους τους κατοίκους της Αθήνας, για να δουν απόψε από κοντά πώς τέτοιες πιλοτικές δράσεις σύμπραξης και συνεργασίας μπορούν να συνεισφέρουν στην αλλαγή της αστικής ταυτότητας.

 

Info

Πλατεία Θεάτρου Ξανά

12 Οκτωβρίου 2018

 

19:00-19:45

Γνωρίστε από κοντά τα ανοιχτά καταστήματα, τις δημιουργικές ομάδες και τις δράσεις τους

Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων

 

19:45-20:00

Καλωσόρισμα και παρουσίαση των δημιουργικών ομάδων

 

20:00-24:00

DJ sets

Κατάστημα Book&Play (Πλ. Θεάτρου 10): Παναγιώτης Μένεγος, Κωνσταντίνος Ζουγανέλης

Κατάστημα Αστικά Μοτίβα (Διπλάρη 5Α): Εύα Μπουντούρη

Οδηγός Διασκέδαση