Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Οι επιλογές του LiFO.gr

The LiFO team, 21.9.2018 | 15:31

Techniques Festival 2018: Nina Kraviz/ Richie Hawtin/ Solomun

H 7η διοργάνωση του Techniques, ενός απ' τα κορυφαία οπτικοακουστικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα με την υπογραφή του Blend, επιστρέφει με headliners τους ηγέτες της παγκόσμιας techno και house σκηνής: Nina Kraviz, Richie Hawtin, Solomun, Jon Gaiser και Musumeci. Τους headliners θα πλαισιώσουν οι resident djs του Blend, Mikee, Manolaco, Nico Rac, Sysex και Tap.

 

22/9, Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13, 23:00, εισ.: από 45 ευρώ

 

 

The Prudence Tapes

To ανερχόμενο dj duo The Prudence Tapes παίζει για πρώτη φορά στο Latraac.

21/9, Latraac, Λεωνίδου 63-65, 22:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Discosodoma x CockTail d'Amore

Ένα μεγάλο queer rave, σε μυστική-προς το παρόν- τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας, διοργανώνει το επιτυχημένο party του Λονδίνου, Discosodoma μαζί με το Βερολινέζικο CockTail d'Amore. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο lgbtqi+ refugees community in Greece.

 

Line up: Discodromo (CockTail d'Amore, Berlin), Luigi Di Venere (CockTail d'Amore, Berlin), Maria Politi (DISCOSODOMA, London), Stathis (DISCOSODOMA, Berlin).

 

22/9, 23:00

 

 

Clubbed to Death

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
Tο «Climax» απεικονίζει τι συμβαίνει σε ένα πάρτι μαθητών της σχολής όταν ένα άγνωστο χέρι αναμιγνύει αλκοόλ και πανίσχυρες ψυχοτροπικές ουσίες σε ένα μπολ σανγκρία, οδηγώντας σε ομαδικό freak out υπό τους ήχους του Τζόρτζιο Μόροντερ, του Aphex Twin και των Daft Punk.

Πάρτι στο Ρομάντσο με αφορμή την ταινία Climax του Γκασπάρ Νοέ που παρουσιάζεται στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας. DJ set από τους Josephine Ghioka & Pablo Diskko.

 

22/9, Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 23:00

 

 

Clubkid

 

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου
ClubKid. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO

Ο ClubKid επιστρέφει για τη μηνιαία του εμφάνιση στο Spinster. Το μείγμα του γνωστό κι αγαπημένο, σύγχρονο house εμπλουτισμένο με classics, disco, acid και tech στοιχεία.

 

22/9, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, 22:00, Είσοδος ελεύθερη

Οδηγός Διασκέδαση