Είναι γεγονός! Η ομάδα skate της DC, του απόλυτα νεανικού skate brand που έχει τρελάνει τα τελευταία χρόνια και τους Έλληνες, είναι έτοιμη να κατακτήσει τη χώρα μας.

 

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 14 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, κορυφαία ονόματα διεθνούς φήμης από τον χώρο του skate θα βρίσκονται στην Αθήνα, θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας και θα μας μαγέψουν με τις πιο ζαλιστικές φιγούρες που έχουμε δει, στα πιο hot και εναλλακτικά σημεία της πόλης.

 

Οι Cyril Jackson από την Καλιφόρνια, Antony Lopez και Dani Jenks από τη Βαρκελώνη και Josef Scott από τη Σουηδία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την ελληνική ομάδα της DC για επτά ολόκληρες ημέρες και όλοι οι φαν της skate κουλτούρας θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά στα κορυφαία skate spots και στα πιο αγαπημένα skate shops!

 

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις κορυφαίοι αθλητές θα υπογράψουν αυτόγραφα για τους θαυμαστές τους σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα, θα λάβουν μέρος σε ένα ανεπανάληπτο skate show στο ΟΑΚΑ Skate park και θα συμμετάσχουν με τα πιο εντυπωσιακά skate tricks τους σε βίντεο που θα προβληθούν παγκοσμίως.

 

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Οι Έλληνες skaters θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις δικές τους skate δυνατότητες σε έναν μίνι διαγωνισμό που θα διεξαχθεί μπροστά σε αυτά τα μεγαθήρια του χώρου. Και φυσικά, η DC, που είναι ηγέτης στον χώρο του skate lifestyle από το 1994, επιφυλάσσει τα πιο δυνατά πάρτι με την πιο fun διάθεση, από τα οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς.

 

Ανησυχείτε ότι μπορεί να μην τους πετύχετε; Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να σας «ξεφύγουν», ιδού το πρόγραμμά τους:

 

Σάββατο 15/9

14.00-17.00: Επίσκεψη και αυτόγραφα στο Athens Quicksilver store

17.00-21.00: Skate show και mini skate contest με τους καλεσμένους ως κριτές στο ΟΑΚΑ Skate park

 

Κυριακή 16/9

14.00-16.00: Επίσκεψη στην Ακρόπολη

20.00: Πάρτι στο Latraac

 

Δευτέρα 17/9

14.00-17.00: Επίσκεψη και αυτόγραφα στο Slut Skateshop

17.00: Street Skate

 

Τρίτη 18/9

14.00-17.00: Επίσκεψη και αυτόγραφα στο Sublime Skateshop

17.00: Street Skate

 

Τετάρτη 19/9

Street Skate

 

#YoursForTheTaking