Soft Rocks

Μέσα στην τελευταία πενταετία, οι Soft Rocks έχουν διανύσει με χαρακτηριστική άνεση την απόσταση από συλλέκτες δίσκων και DJs σε specialists των edits και από εκεί σε αναγνωρισμένους παραγωγούς. Έχουν κάνει remix για καλλιτέχνες όπως οι: MGMT, Lo Motion Disco, Discosessions, Beautiful Swimmers, Runaway κ.α.

22/6, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, Ώρα: 21:00

 

 

Glam Slam! 3

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Το Glam Slam! είναι μια ανοιχτή performance art πλατφόρμα για την παρουσίαση έργων που δε χωράνε στα στενά πλαίσια μιας "θεατρικής παράστασης".

 

Αυτό είναι το τελευταίο Glam Slam του καλοκαιριού και δεν θέλετε να το χάσετε! Το Glam Slam! είναι μια ανοιχτή performance art πλατφόρμα για την παρουσίαση έργων που δε χωράνε στα στενά πλαίσια μιας "θεατρικής παράστασης", αλλά συμβαίνουν ζωντανά μπροστά σε κοινό (devised θέατρο, πειραματικός χορός, body art, μουσικοθεατρικό δρώμενο, drag show, καμπαρέ/μπουρλέσκ, stand-up, spoken word, το διαδραστικό happening κλπ.). 

 

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 20:30, oι εκπλήξεις ξεκινάνε στις 21:00 και το show αρχίζει στις 21:30.

22/6, Cabaret Voltaire, Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο, Ώρα: 20:30, Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά

 

 

Lum

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
LUM

 

Ο Αργεντίνος Sebastian Gandine, ευρέως γνωστός ως Lum, με βάση τo Τουλούμ του Μεξικο έρχεται Αθήνα να παρουσιάσει ένα σετ εσωτερικής αναζήτησης με ηλεκτρονική downtempo, έθνικ, house και dub στοιχεία.

Ο Lum είναι ένας από τους πιο καθιερωμένους καλλιτέχνες της spiritual house μουσικής με κυκλοφορίες σε δισκογραφικές όπως Amores Solitares, Rebellion, Kompakt, Kindisch, Akbal Music, Multi Culti και Sol Selectas. Έχει συνεργαστεί με τον Acid Pauli, το Nu, τις Blondish, τους Bedoin και έχει παίξει μουσική σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβαλ και κλαμπ του κόσμου όπως το Burning Man και το Scorpios.

23/6, Terraza, Περσεφόνης 21 (3ος όροφος Secreto), Γκάζι, Ώρα: 24:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Π36: Orphx, ANFS, Kondaktor & 3.14

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Orphx

 

Οι Orphx, το ντουέτο από τον Καναδά με τους υπνωτιστικούς ρυθμούς, έρχεται στο Temple στις 23 Ιουνίου.

23/6, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 24:00, Εισιτήριο: 8- 12 ευρώ

 

 

Blend: Sven Vath

Ο Γερμανός Sven Väth έρχεται στο Bolivar Beach Bar. Μαζί του o Manolaco.

22/6, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, Ώρα: 21:00

 

 

Thomey Bors

O Έλληνας παραγωγός και DJ που έχει κυκλοφορήσει -μέσω του label των Black Athena- το EP με τίτλο «Bors Greatest Summer Hits EP» παίζει μουσική στο Handlebar.

22/6, Handlebar, Μελανθίου 8, Ψυρρή, Ώρα: 21:00

 

 

Random Pleasures: George Fameliaris

Παρασκευή βράδι στο Latraac με τον George Fameliaris στις μουσικές επιλογές.

22/6, Latraac, Λεωνίδου 63-65, Ώρα: 21:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Velvet Roof: Jim Sclavunos

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Jim Sclavunos

 

Λίγες μόνο ώρες μετά την εμφάνισή του στο Eject Festival ο Jim Sclavunos θα είναι καλεσμένος στο Velvet Roof και θα παίξει μουσικές μαζί με το Velvet Team.

24/6, Χοροστάσιον, Σκουλενίου 2, 1ος Όροφος, Πλατεία Κλαυθμώνος, Ώρα: 17:00-24:00

 

 

Diskotekken

Το Φουάρ στήνει το booth του στον εξωτερικό χώρο και υποδέχεται για πρώτη φορά στην καλοκαιρινή του έδρα το δίδυμο του Diskotekken σε μια απ' τις πιο όμορφες και ιστορικές πλατεία του κέντρου της πόλης, η οποία μετατρέπεται για μια νύχτα σε ένα τεράστιο dancefloor.

23/6, Πλατεία Αβησσυνίας, Ώρα: 24:00

 

 

Dekmantel Soundsystem

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Dekmantel Soundsystem

 

Την Κυριακή 24 Ιουνίου το six d.o.g.s διοργανώνει για πρώτη φορά πάρτι στον κήπο με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα τα decks θα αναλάβουν οι residents του six d.o.g.s, Pan και Chevy παρέα με τον ClubKid και τον NTEIBINT, από τους πλέον ενδιαφέροντες Έλληνες παραγωγούς.

 

Μαζί τους, ειδικά προσκεκλημένο για την περίσταση, το περίφημο δίδυμο DJs των Dekmantel Soundsystem από την Ολλανδία. Οι Thomas Martojo και Casper Tielrooij είναι οι άνθρωποι πίσω από το ομώνυμο επιδραστικό μουσικό festival, ενώ ως DJ duo φημίζονται για την μουσική τους πολυσυλλεκτικότητα και back-to-back sets γεμάτα μουσικές εκπλήξεις και groovy διαμάντια.

24/6, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 17:00-03:00, Είσοδος ελεύθερη

Οδηγός Διασκέδαση