The Wet Gala Mini Ball

Το πρώτο vogue ball της Ελλάδας, απ' το House of Kareola, θα γίνει στα πλαίσια του Athens Pride 2018. Πρόκειται για ένα ballroom event κατά τη διάρκεια του οποίου θα διαγωνιστούν voguers, drag queens κ.α.

 

Twiggy Pucci Garcon, Lil Vic Prodigy και Matyouz θα βρίσκονται σε ρόλο κριτών και σχολιαστών. Θα ακολουθήσει πάρτι με dj την Darla Qubit και voguing από το House of Kareola και όχι μόνο.

8/6, El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Ώρα: 19:00, εισ.: 5 ευρώ

 

 

Big In Small weekend

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Black Athena

 

Mουσικό τριήμερο με καλεσμένους 14 DJs και παραγωγούς. Την Παρασκευή στα decks oι Kalipo, Spyros Pagiatakis, Marsha και Black Athena, το Σάββατο oi Kelvin Andrews, Sp Ps και Professional Crap Dancers και την Κυριακή oi Petros Floorfiller, Marsha, Nikolas Gale, John Chouliaras, Clubkid και Photoharrie.

8-10/6, Mosaiko Cocktail Bar, Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, 22:00

 

 

BananaGuuurls

Τα BananaBoys, αφού πάρουν μέρος στο Athens Pride, συνεχίζουν το πάρτι στο Ρομάντσο. Καλεσμένη τους θα είναι η queen Imiterasu, η οποία θα τραγουδήσει ζωντανά, τραγούδια διάσημων γυναικών. Η σκηνή του Ρομάντσου θα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να εκφραστεί με οποιονδήποτε τρόπο.

9/6, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, είσοδος ελεύθερη

 

 

Amateurboyz are Proud of You!

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Amateurboyz

 

Οι Amateurboyz γιορτάζουν την ημέρα του Athens Pride με ένα πάρτι στην αγαπημένη τους Ρωσική Ντίσκο στο Σύνταγμα, απ’ όπου ξεκίνησαν. Καλεσμένοι τους θα είναι δύο resident DJs από δύο διαφορετικά γκέι πάρτι της Ευρώπης, ο Pjotr (aka The Redhead Baby) από το Polari πάρτι της Στοκχόλμης και ο Stathis από το Discosodoma του Λονδινου. Τη βραδιά θα ανοίξει στις 23:00 ο ClubKid. 

9/6, Russian Disco Meteorit, Νίκης 11, 24:00, εισ: 8 ευρώ (με ποτό)

 

 

Vhs 90's Party- Special Guest: Κακά κορίτσια

Το Vhs 90's Party υποδέχεται για μια ακόμα φορά, σε μια special live guest εμφάνιση το πρώτο γυναικείο συγκρότημα της χώρας, τα Κακά Κορίτσια.

8/6, Shamone, Κωνσταντινουπόλεως 46, Ώρα: 23:00

 

 

Stanislav Tolkachev

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Stanislav Tolkachev

 

Το Σάββατο 9 Ιουνίου το Temple υποδέχεται έναν πρωτοπόρο dj και παραγωγό της techno σκηνής από την Ουκρανία, Stanislav Tolkachev. Οι παραγωγές του επηρεάζονται τόσο από τον κλασικό ήχο του Ντιτρόιτ όσο και από τις μινιμαλιστικές τάσεις που γεννήθηκαν στο Βερολίνο.


Την ίδια βραδιά στα decks θα βρεθούν οι Jokasti & Nek ένα πολλά υποσχόμενο live act, από την Ελλάδα, με την πρόσφατη κυκλοφορία τους στην Mord. Το νέο αυτό δίδυμο γοητεύεται από το sound design και τον πειραματισμό μέσω παλαιών και νέων τεχνολογιών, αναζητώντας νέους τρόπους χρήσης συνθεσάιζερ, στο στούντιο αλλά και στη σκηνή.

 

Στο ζέσταμα θα βρίσκεται ο συνιδιοκτήτης του Cannibal Radio, Simos Ares ξεχωρίζει για τα δυνατά του set, γεμάτα ενέργεια και rave διάθεση. Την βραδιά θα κλείσει το 1/3 των Analogue, a.metz.

9/6, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 00:30, εισ.: 10 ευρώ

 

 

Blend: Dennis Ferrer

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Dennis Ferrer

 

To Bolivar Beach Bar υποδέχεται έναν από τους πλέον αγαπημένους dj/παραγωγούς της dance, τον Dennis Ferrer. Ο Νεοϋορκέζος ψηφίστηκε από το Beatport το 2009 ως ο Νο1 Dj στον κόσμο και το 2010 σάρωσε όλα τα charts με την μεγάλη του παγκόσμια επιτυχία "Hey Hey".


Έχει ηχογραφήσει σε σημαντικά labels όπως η King Street, Ibadan, Large ενώ το 2006 δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρεία "Objektivity". Στο μαραθώνιο του set του θα περάσει με τον δικό του μαγικό τρόπο από όλα τα στυλ της house, afro, tech, soulfull.

9/6, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, Ώρα: 21:00, εισ.: 10 ευρώ

 

 

Strap-on Unicorns: After Pride Inside Out Party

Οι Strap-on unicorns αφού πάνε στο Athens Pride συνεχίζουν το πάρτι στο Spinster. Μαζί τους θα είναι και οι drag queens Zackie Oh και Vanessa Cardui. Electronica, synth pop, electro porn, uptempo, techno, trash, rap rave, R&B μουσικές επιλογές από Rrose Sélavy και Irini Karaoglou.

9/6, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, Ώρα: 23:00, Είσοδος ελεύθερη

 

 

Female Icons - Pride Edition

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Tο Bequeer διοργανώνει ένα πάρτι αφιερωμένο σε γυναίκες-είδωλα.

 

Με αφορμή το Athens Pride το Bequeer διοργανώνει ένα πάρτι αφιερωμένο σε γυναίκες-είδωλα όπως: η Bjork, η Lady Gaga, η Tori Amos, η Courtney Love, η Kylie Minogue κ.α.

9/6, Bequeer, Κελέου 10, Ώρα: 00:00, εισ.: 5 ευρώ

 

 

Utopia Pride Festival

Μετά την επιτυχία του πρώτου curcuit festival στην Αθήνα το δεύτερο φεστιβάλ είναι γεγονός. Φέτος, μέσα σε 3 μέρες θα πραγματοποιηθούν 5 parties σε διαφορετικούς χώρους στην καρδιά της Αθήνας.

 

Πρόγραμμα

Παρασκευή 8/6 – 22:00-02:00 - Rooftop Opening Party

Posh (Beirut)

Line up: Robin Skouteris, Manos Georgantas (Greece)

Omikron 2, Βουτάδων 42, Γκάζi

 

Παρασκευή 8/6 – 00:00- 08:00- After XXX Party

Rough Trade (New York)

Line up: Nando (US), Decode (Lebanon)

International performers go-go boys: Victor Rom, Massimo Piano, Klein Kerr, Manuel Scalco

The Apartment, Ευμολπιδων 26, Γκάζι

 

Σάββατο 9/6 – 23:00-08:00 - Main Party

Matrix (Madrid)

Line up: Isaac Escalante (Mexico), Manuel De Diego (Spain),  Nick A (Greece), Rob Harris (UK)

Blast, Ευμολπιδων 11, Γκάζι

 

Κυριακή 10/6 – 16:00-23:00 - Day Pool Party

Excite (Paris)

Line up: Sebastien Triumph (France), GSP (Greece), Nick A (Greece)

Acro, Ιερά οδός 13, Γκάζι

 

Κυριακή 10/6 – 22:00-06:00 - Closing Rooftop Party

H.I.M (Antwerp)

Line up: Rick Braile (Brazil), Tzina Christodoulou (Greece)

Terraza, Τριπτολέμου 31, Γκάζι

από 08/06 έως 11/06

Οδηγός Διασκέδαση