Big in Small weekend: Ένα καλοκαιρινό τριήμερο γεμάτο μουσική στο Mosaiko

14 γνωστοί DJs και παραγωγοί αναλαμβάνουν τα decks του μπαρ στη Γλυφάδα για τρεις νύχτες, 8,9 και 10 Ιουνίου

Newsroom 7.6.2018 | 10:09

Πιστό στο ραντεβού με ό,τι πιο φρέσκο στη μουσική σκηνή, το Mosaiko, το μικρό αγαπημένο κοκτεϊλάδικο στη Γλυφάδα, επιστρέφει φέτος δυναμικά με ένα τριήμερο που υπόσχεται πολύ χορό.

 

Για τρίτη χρονιά καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα στις 8, 9 και 10 Ιουνίου, με 14 γνωστούς DJs και παραγωγούς να αναλαμβάνουν τα decks.

 

Η πρώτη μέρα ξεκινά δυνατά με ένα ανερχόμενο όνομα της Audiolith από το Βερολίνο να πλαισιώνει τους δικούς μας αγαπημένους παραγωγούς Spyros Pagiatakis, Marsha και Black Athena.

 

Ο Βερολινέζος παραγωγός Kalipo που δημιουργεί house με χαμηλά bpm προσγειώνεται στα decks του Mosaiko για ένα live set γεμάτο από μελωδικούς ηλεκτρονικούς ήχους, βγαλμένους από τα πιο αινιγματικά όνειρά μας.

 

Ο Kalipo χρησιμοποιώντας αναλογικά synthesizers, micro samples, drum machines και ακουστικά όργανα έχει γίνει γνωστός από παραγωγές για τους Marcus Wiebusch, Ira Atari, Pandoras Box και Fuck Art, Let's Dance αλλά κυρίως από τα 3 albums για την electro μπάντα του Frittenbude.

 

Big in Small weekend: Ένα καλοκαιρινό τριήμερο γεμάτο μουσική στο Mosaiko
Kalipo

 

Το Σάββατο 9 Ιουνίου τη σκυτάλη παίρνει ο Άγγλος Kelvin Andrews, ο οποίος στα 8ωρα + sets που τον χαρακτηρίζουν παίζει από chilled tunes και Balearic έως underground disco και heads down spaced-out deep house. 

 

Ο Kelvin Andrews παίζει δίσκους από το 1982 ενώ κάνει παραγωγές από το 1992. Μαζί με τον Danny Mechanic και κάτω από διάφορα aliases όπως οι Sure is Sure, Soul Mechanic κ.ά. έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως οι Aretha Franklin, Sister Sledge, Doobie Brothers, Marvin Gaye, Frankie Goes to Hollywood, ενώ παράλληλα έχουν την υπογραφή του πάνω από 100 house παραγωγές.

 

Μερικά από τα residencies που διατηρούσε όλα αυτά τα χρόνια περιλαμβάνουν βραδιές όπως οι Back to Basics, Slam, Venus, Electric Chair, Electric Elephant ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει μαζί με τον Balearic Mike τα Down to the sea and back sessions.

 

Στα decks του Mosaiko το Σάββατο θα βρεθούν επίσης οι Sp Ps και οι Professional Crap Dancers.

 

Το μουσικό τριήμερο ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Ιουνίου με τον αγαπημένο Petros Floorfiller να μας παρασύρει σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι με το εντελώς funky συνονθύλευμα από Balearic sounds and beats σκοτεινών και sexy grooves, αναμειγμένων με την ατμοσφαιρική ανεβαστική progressive μουσική που παίζει. 

 

O Petros Floorfiller είναι ένας από τους πιο αγαπημένους DJs της ελληνικής σκηνής. Μερικά από τα residencies του περιλαμβάνουν τα σημαντικότερα clubs των τελευταίων 30 χρόνων τόσο στην Ελλάδα (Mad club, No name, Faz, Sunrise, +Soda, Danza, Umatic, Fuze, Luv) όσο και στο εξωτερικό [Ministry Of Sound (Λονδίνο), Cream (Λίβερπουλ, Ίμπιζα), Space (Ίμπιζα), Amnesia (Ίμπιζα), Pacha (Ίμπιζα), Tenax (Φλωρεντία)].

 

Μαζί του οι Marsha, Nikolas Gale, John Chouliaras, ClubKid και Photoharrie.

 

Big in Small weekend: Ένα καλοκαιρινό τριήμερο γεμάτο μουσική στο Mosaiko

 

Info

Big in Small weekend

Παρασκευή 8/6: Kalipo (Berlin), Spyros Pagiatakis, Marsha, Black Athena

Σάββατο 9/6: Kelvin Andrews(UK), Sp Ps, Professional Crap Dancers,

Κυριακή 10/6: Petros Floorfiller, Marsha, Nikolas Gale, John Chouliaras, Clubkid, Photoharrie

 

Mosaiko (Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, 210 8983208)

Facebook event 

Οδηγός Διασκέδαση