Το Latraac επιστρέφει με τριήμερο πάρτι

Τα πρώτα του γενέθλια και την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν γιορτάζει το μοναδικό skate bowl της Αθήνας

The LiFO team, 11.4.2018 | 11:57

Με ένα πάρτι που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, το Latraac, o ξεχωριστός χώρος του Κεραμεικού που συνδυάζει το skateboarding, το καλό φαγητό και το πράσινο, ανοίγει επίσημα για την φετινή σεζόν και σβήνει το πρώτο του κεράκι.

 

Την Παρασκευή 13 Απριλίου, οι residents DJs Canadian Tuxedos θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα με ένα σπέσιαλ DJ set που θα σημάνει και επίσημα την έναρξη του φετινού καλοκαιριού.

 

Το Σάββατο 14 Απριλίου, ο Jay Glass Dubs θα είναι στα decks του Latraac από τις 21.00, ενώ την Κυριακή 15 Απριλίου οι Free Movement Skateboarding και το Latraac οργανώνουν το Sunny Day Skate Session από τις 14.00 το μεσημέρι, μία ανοιχτή μέρα skateboarding για όλους.

 

Στον κήπο της οδού Λεωνίδου δίπλα στο μοναδικό skate bowl της Αθήνας λειτουργεί καφέ-εστιατόριο, οπότε, ακόμα και αν δεν είσαι skater, μπορείς να απολαμβάνεις τις φιγούρες των βιρτουόζων, πίνοντας καφέ ή ποτό ή απολαμβάνοντας το brunch του που έγινε αγαπημένο κοινό μυστικό μέσα στον ένα χρόνο λειτουργίας του.

 

Το Latraac επιστρέφει με τριήμερο πάρτι
Στον χώρο του κήπου μπορεί κανείς να πιει καφέ, ποτό, να φάει και να ακούσει μουσική παρακολουθώντας του skaters να δοκιμάζουν κόλπα

 

Πρόγραμμα τριημέρου

Παρασκευή 13 Απριλίου – Canadian Tuxedos (DJ set) / 21.00
Σάββατο 14 Απριλίου – Jay Glass Dubs (DJ set) / 21.00
Κυριακή 15 Απριλίου – Sunny Day Skate Session / 14.00

 

Info

Latraac Skate Bowl
Λεωνίδου 63-65
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή, 12.00 - 01.00

https://www.facebook.com/LATRAAC/
http://latraac.tumblr.com/

Οδηγός Διασκέδαση