10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του lifo.gr

Newsroom 8.9.2017 | 18:24

Street Outdoors Athens

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Το Street Outdoors καλωσορίζει την νέα σεζόν με το καθιερωμένο gathering του Σεπτεμβρίου στο Spinster. Με dancefloor το δρόμο της Ικτίνου και φόντο το δημαρχείο παρουσιάζει ένα αμιγώς house και disco line-up με καλεσμένους τους: John Chouliaras, Locke, Nikolas Gale. Μαζί τους οι Street Outdoors Soundsystem και ο Tolis Q. 

10/09, SPINSTER, Ικτίνου 3, Ομόνοια, 16:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

Kalipo

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Ο Βερολινέζος παραγωγός Kalipo δημιουργεί house με χαμηλά bpm, αυτή που τόσο πολύ ταιριάζει με την "μετακαλοκαιρινή" διάθεσή Σεπτεμβρίου. Χρησιμοποιώντας αναλογικά synthesizers, micro samples, drum machines και ακουστικά όργανα έχει γίνει γνωστός από παραγωγές για τους Marcus Wiebusch, Ira Atari, Pandoras Box και Fuck Art, Let’s Dance αλλά κυρίως από τα 3 album για την electro μπάντα του Frittenbude. Μαζί του θα είναι η Marsha.

08/09, MOSAIKO COCΚTAIL BAR, Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

Vulture of the Night: Harakiri Latraacs again

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Το χορευτικό τριήμερο ξεκινάει στο Latraac με ένα σκοτεινό dj set εμπνευσμένο απ’ τα έργα του Araki. Στις μουσικές επιλογές: dj Harakiri.

08/09, LATRAAC, Λεωνίδου 63-65, 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

Drag Up Your Life

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Το τρίο που αγάπησαν κοινό και κριτικοί, οι Drag Queens Zackie Oh, Vanessa Cardui και η DJ Irini Karaoglou επιστρέφει στο Death Disco για να κάνουν λίγο πιο drag την ζωή σου με shows και μουσικές ικανά να σβήσουν την μελαγχολία για το τέλος του καλοκαιριού.

08/09, DEATH DISCO, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, 24:00, 5 ευρώ

 

 

Kormoranos Pre-Party

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

To αίθριο του Πραξιτέλους bar φιλοξενεί το μεγάλο εορταστικό pre-party για τα δεκαπέντε χρόνια του Κορμοράνου και στο line-up και εκτός από τους residents, Blue Lagoon και Body Double, πρωταγωνιστούν: το ντουέτο Sonny Crockett & The Mighty Robot (παραγωγοί του cannibalradio.com, συλλέκτες βινυλίου, 80s freaks), και ο σολίστας Not Really Disco (resident του Cantina Social, disco lover).

08/09, PRAXITELOUS BAR, Πραξιτέλους 33, 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

Holy Salt

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι Holy Salt παρουσιάζουν ένα θεματικό event για το τέλος του καλοκαίριου, στη ταράτσα του Spiti Yoga, με ήλιο και θέα την Ακρόπολη. Το dress code: μαγιό, σαγιονάρα, αντηλιακό, καπέλο, παρεό (και μια ζακέτα για παν ενδεχόμενο). Δεν θα λείπουν τα cocktail και οι street food επιλογές. Σε χαλαρές μουσικές επιλογές, κατάλληλες για τα ηλιοβασιλέματα, η Φιλίππα Δημητριάδη.

10/09, SPITI YOGA, Λεωχάρους 6, 17:00-24:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

En Lefko Back To Athens Party

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου οι Djs και παραγωγοί του En Lefko 87.7: Γιώργος Μπακαλάκος, Σπύρος Παγιατάκης, Σάκης Τσιτομενέας, Νίκος Δρογώσης και Εύα Μπουντούρη παίζουν μουσική και γιορτάζουν την επιστροφή στην Αθήνα με ένα πάρτι δίπλα στη θάλασσα.

08/09, BOLIVAR BEACH BAR, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, 21:00, 10 ευρώ

 

Barac

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Ένα από τα μεγαλύτερα, νέα ταλέντα της Ρουμανίας, ο dj και παραγωγός Barac έρχεται στο Terraza Club για μια βραδιά με ηλεκτρονικούς, experimental, minimal ήχους. 

08/09, TERRAZA, Περσεφόνης 21 (3ος όροφος Secreto), 24:00, 10 ευρώ

 

Maya Jane Coles/ Joris Voorn/ Kim Ann Foxman/ Sailor & I

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Η Maya Jane Coles έρχεται καλεσμένη στο φετινό Beach House Festival του Bolivar Beach Bar, έχοντας κυκλοφορήσει μόλις μερικούς μήνες πριν το νέο και 2ο κατά σειρά album της. Μαζί της η ολλανδική ηλεκτρονική υπερδύναμη Joris Voorn, η Kim Ann Foxman, το ανήσυχο πνεύμα της ευρωπαϊκής house σκηνής, Agoria και ο πάντα απρόβλεπτος Sailor & I.

09/09, BOLIVAR BEACH BAR, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, 21:00, 15-20 ευρώ

 

Season Opening Swing Night

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

To 6 d.o.g.s μπαίνει στην νέα σεζόν χορεύοντας swing παρέα με όλα τα τέντιμποιζ και τέντιγκερλς αυτής της πόλης μέχρι το πρωί. Oι Jump & Jive θα διδάξουν τις πιο εντυπωσιακές swing χορευτικές φιγούρες και θα αναλάβουν το rock’n’roll soundtrack της βραδιάς πριν και μετά τη συναυλία των Johnny Rumble & The Law 4000.

08/09, 6 D.O.G.S., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

Οδηγός Διασκέδαση