Αρκετή κινητικότητα για τρεις από τους πιο ενδιαφέροντες νέους καλλιτέχνες που έχουν ξεπηδήσει τα τελευταία χρόνια από την Ελληνική ανεξάρτητη αγγλόφωνη σκηνή.

 

Μόλις ένα χρόνο από την κυκλοφορία του πετυχημένου ομώνυμου ντεμπούτου της, που περιείχε το αγαπημένο ραδιοφωνικό hit “Picking Words”, η Σtella επιστρέφει με το νέο της τραγούδι σε στίχους και μουσική δικούς της που έχει τίτλο “Works For You” . To νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear  μέσα στο 2016.

 

Μια πρώτη γεύση εδώ:

 

 

Νέο άλμπουμ όμως τον Οκτώβριο του 2016 θα βγάλει και ο ΚU (Δημήτρης Παπαδάτος) που ανέβασε σήμερα ένα μικρό teaser μέσω της σελίδας του στο Facebook. Θα έχει τίτλο Ganja και η παραγωγή είναι του King Elephant των Baby Guru.

 

 

 

Τέλος οι Plastic Flowers που πλέον έχουν μεταναστεύσει στο Λονδίνο κυκλοφόρησαν το πρώτο single στο soundcloud τους από το νέο τους δίσκο που θα λέγεται «Heavenly”  και που αναμένεται στις 22 Απριλίου 2016 μέσω των Native Sound και Track & Field Records στις ΗΠΑ. Θα κυκλοφορήσει σε βινύλια, κασσέτες και digital. Το κομμάτι λέγεται ‘Diver’.