Ο Βραχνός Προφήτης, ένας δίσκος ορόσημο της ελληνικής μουσικής ξανακυκλοφορεί αυτή τη φορά βελτιωμένος ηχητικά με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Για αυτό το εγχείρημα δήλωσε ο δημιουργός του Θανάσης Παπακωνσταντίνου:

 

«Όπως έδειξε κι ο χρόνος, ο «Βραχνός Προφήτης» αποτέλεσε για μένα μια καμπή, ένα άνοιγμα σε αχαρτογράφητα μουσικά μονοπάτια, μια απολαυστική, τρελή περιδίνηση στη ντριστέλα της παράδοσης. Μου έφερε και μεγαλύτερη αναγνώριση.  Έτσι, καρφώθηκε στο μυαλό μου η επιθυμία να του ανταποδώσω, με κάποιο τρόπο, το καλό που μου ‘κανε. Το καταφέρνω τώρα, μετά από δεκαπέντε χρόνια, κάνοντας remastering στα τραγούδια του δίσκου και αποδίδοντάς τα στους ακροατές σε υψηλότερο επίπεδο αναλυτικότητας και δυναμικής.  Περιμένω με αγωνία να δω, αν θα υπάρξει ανταπόκριση σ’ αυτό το –σχεδόν άκαιρο γι’ αυτές τις εποχές- εγχείρημά μου ή θα μου μείνει μόνο η ψώρα της τελειότητας.  Η «Remastered» εκδοχή του Βραχνού Προφήτη θα κυκλοφορήσει και στις τρεις βασικές μορφές: Σε CD, στις διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες και σε βινύλιο.»

Μεταξοχώρι, Μάης 2015

 

 

 

Ο«ΒΡΑΧΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ» [Remastered] του Θανάση Παπακωνσταντίνου με νέο ήχο κυκλοφορεί σε CD από την ΑΧΟΣ. Σύντομα και σε βινύλιο αποκλειστικά από την MLK