Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη "Κάτι έχει να μας πει"

Θα το μάθουμε 14 Δεκεμβρίου που ξεκινά εμφανίσεις στο Ανοδος Live Stage

ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ/ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ-SHOWTIME 10.12.2013 | 10:00

 

 

"Κάτι έχω να σου πω". Αυτός είναι ο τίτλος που επέλεξε η  Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τις νέες παραστάσεις που ξεκινά στις 14 Δεκεμβρίου στο Ανοδος Live Stage. Θα είναι εκεί κάθε Σάββατο, για 8 μοναδικές παραστάσεις, έως και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου.

 

 

Σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πόλεις της περιφέρειας και με αφορμή τη κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου «Μετακόμιση τώρα», η τραγουδίστρια ετοιμάζει  ένα πρόγραμμα που αναδεικνύει πολλές επιτυχημένες και αγαπημένες στιγμές από τη μέχρι σήμερα πορεία της, αλλά και πολλές εκπλήξεις! «Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ» και το «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ», το «ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» και το «ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ», τα «ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ», «ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ' ΑΓΑΠΗΣΑ», «ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ», «ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ», «ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ ΕΚΑΝΑ» , «ΕΚΛΑΨΑ ΧΘΕΣ», «ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙΣ ΜΟΝΗ» και πολλά ακόμα. 

 

 

Από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, πλαισιωμένη από μια ομάδα μουσικών,που αποτελείται από τους: Ευριπίδη Ζεμενίδη: Κιθάρα, Νίκο Πασσαλίδη: έγχορδα, Παναγιώτη Τσεβά: Ακορντεόν, Γιώργο Θεοδωρόπουλο: πλήκτρα, Παρασκευά Κίτσο: Μπάσο, Γιάννη Αγγελόπουλο: Τύμπανα.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Ώρα έναρξης: 23:00

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage: Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100