Ένα νοσταλγικό ταξίδι στη ζωή και το έργο του μεγάλου στιχουργού Πυθαγόρα με όμορφα τραγούδια και με ευτράπελα από τη δισκογραφία, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

 

Ερμηνεύουν ο καταξιωμένος Γιώργος Γερολυμάτος, ο Δημήτρης Δημόπουλος και η Πέρσα Σέργη, από τους καλύτερους νέους τραγουδιστές του τόπου.

 

Παρουσιάζει ο συγγραφέας και μουσικός παραγωγός Κώστας Παπασπήλιος και συνοδεύει πενταμελής μουσική ορχήστρα.

 

Είσοδος δωρεάν, με δελτία εισόδου που θα διανεμηθούν με σειρά προτεραιότητας, την ημέρα της εκδήλωσης, στο κεντρικό ταμείο του Θεάτρου, στις 19.30. Σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, οι θεατές θα πρέπει να φορούν ιατρικές μάσκες καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο θέατρο.

 

Πληροφορίες: 210 9940699
www.politismos-ilioupoli.gr

 

Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840

 

Προπώληση εισιτηρίων:
Παράλληλα με τους τρόπους και τα σημεία προπώλησης που έχει επιλέξει κάθε εταιρεία παραγωγής, θα πραγματοποιείται προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, από την Δευτέρα 24 Αυγούστου και στο βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» (Ελ. Βενιζέλου 138, 210 9946717), από Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων.
Τις ημέρες των εκδηλώσεων, το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ.Κιντής» θα είναι ανοιχτό από τις 19:30, και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την εκδήλωση της ημέρας.

 

Η πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» εξυπηρετείται από τις παρακάτω γραμμές του ΟΑΣΑ, που πραγματοποιούν στάσεις πολύ κοντά στο Θέατρο:

Γραμμή 237 (αφετηρία Μετρό Δάφνης), στη στάση Νησάκι ή στη στάση Αστυνομία ή στη στάση Σχολεία (προς Δάφνη)
Γραμμή 140 (αφετηρία Πολύγωνο), στάση Τέρμα στην Πλατ. Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ
Γραμμή 201 (Μετρό Αγίου Δημητρίου), στάση Τέρμα στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-IKA

 

Δωρεάν μεταφορά από το Μετρό Ηλιούπολης:
Καθ' όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το Δημοτικό Λεωφορείο θα είναι σταθμευμένο, από τις 20:30, στον παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, στην Β' Είσοδο Ηλιούπολης κάτω από το Μετρό Ηλιούπολης, με προορισμό το Θέατρο. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, θα μεταφέρει τους θεατές στον ίδιο σταθμό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9940699

 

Μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του Covid-19
Οι θεατές θα πρέπει να προσέρχονται στο Θέατρο νωρίς, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού, να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρου τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των ταξιθετών.