Στα «Πιτζάμα σέσιονς» της Τεχνόπολης αγαπημένοι καλλιτέχνες παίζουν για μας μουσική από το σπίτι τους

Μπάντες της εγχώριας σκηνής, όπως και νέοι, ανερχόμενοι μουσικοί και τραγουδοποιοί, μένουν στο σπίτι και δίνουν μία διασκεδαστική χροιά στις βραδιές μας.

LIFOTEAM 14.4.2020 | 18:35

ADVERTORIAL

Η μουσική είναι βασικό κομμάτι της ζωής μας. Με τη μουσική συνδέουμε στιγμές, αναμνήσεις, συναισθήματα, γεγονότα - το αγαπημένο μας κομμάτι μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση, να μας δώσει ενέργεια και να μας διασκεδάσει.

 

Σε μία δύσκολη περίοδο σαν κι αυτή που διανύουμε, οι καλλιτέχνες είναι εκείνοι που μας ψυχαγωγούν και μας χαρίζουν στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς, ακόμα και μέσα στο σπίτι. Άλλωστε, η μουσική δε σταματά, ούτε οι μουσικοί παύουν να δημιουργούν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να στηρίζουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να παρευρεθούμε στις συναυλίες τους για λίγο καιρό ακόμη.

 

Ωστόσο, μέχρι να μπορέσουμε ξανά να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στους ρυθμούς της αγαπημένης μας μουσικής, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, δίνει πλατφόρμα σε καλλιτέχνες για να γεμίσουν το σπίτι μας με διασκέδαση και χορό, με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο.

 

Στα «Πιτζάμα σέσιονς» της Τεχνόπολης αγαπημένοι καλλιτέχνες παίζουν για μας μουσική από το σπίτι τους

 

Στα «Πιτζάμα σέσιονς» της Τεχνόπολης, αγαπημένες μπάντες της εγχώριας σκηνής, όπως και νέοι, ανερχόμενοι μουσικοί και τραγουδοποιοί, μένουν στο σπίτι τους, φορούν τις πιτζάμες τους και μαζί με τη μπάντα ή τους φίλους τους, αναλαμβάνουν να δώσουν μία πολύ διασκεδαστική χροιά στις βραδιές μας, με αγαπημένα ή καινούρια κομμάτια.

 

Ουσιαστικά, τα «Πιτζάμα σέσιονς» είναι μίνι μουσικά sessions, τα οποία μπορούμε να παρακολουθήσουμε από την άνεση του καναπέ μας (ενδεχομένως φορώντας κι εμείς τις πιτζάμες μας). Η σειρά μουσικών βίντεο θα «ακούγεται» από την επίσημη σελίδα της Τεχνόπολης στο Facebook δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 20.00, με τον Θέμο "Apicos" Ρίζο και τα NMA Studios και φυσικά, τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το πρώτο ραντεβού των «Πιτζάμα σέσιονς» έχει οριστεί για την Τετάρτη 15 Απριλίου στις 20.00 - και υπόσχεται ένα πολύ διαφορετικό και πρωτότυπο βράδυ Τετάρτης, που θα περιλαμβάνει τραγούδι, χορό και αρκετές αναμνήσεις.

 

Εκτός από τα «Πιτζάμα σέσιονς», η Τεχνόπολη παραμένει και τώρα ένας από τους πιο δραστήριους και ζωντανούς χώρους πολιτισμού στην Αθήνα, δίνοντάς μας πρόσβαση σε διάφορες δραστηριότητες, ακόμα κι απ' το σπίτι. Με μία γρήγορη διαδικτυακή περιήγηση, μπορείτε να ανακαλύψετε μία λεπτομερή ξενάγηση στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου, μέχρι ένα VR tour της έκθεσης «160 χρόνια made in Greece», αλλά και online workshops και εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά. Το digital πρόγραμμα της Τεχνόπολης ανανεώνεται συνεχώς, έτσι ώστε να υπάρχει συνεχώς κάτι για κάθε γούστο και ηλικία.

 

Έτσι, λοιπόν, αυτή την Τετάρτη επιλέγουμε τις πιο άνετες πιτζάμες μας και συντονιζόμαστε στα «Πιτζάμα σέσιονς» στη σελίδα της Τεχνόπολης στο Facebook, για μουσικά sessions από τις αγαπημένες μας μπάντες και μουσικούς -μέχρι να συναντηθούμε ξανά όλοι μαζί στην μεγάλη αυλή της Τεχνόπολης.

 

#HTexnopoliSpitiSou

#KatheMeraTexnopoli

Οδηγός Μουσικής