O Jack Savoretti για πρώτη φορά στην Αθήνα, στα Church Sessions του Pepper 96,6

O Βρετανός καλλιτέχνης θα δώσει ένα, αποκλειστικό για τους ακροατές του Pepper 96,6, live στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

The LiFO team, 1.10.2019 | 16:50

Ο Βρετανός Jack Savoretti έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά για τους ακροατές του Pepper 96,6. Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 20:30 το βράδι θα παίξει ζωντανά εγκαινιάζοντας την 5η σεζόν των Church Sessions στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

 

Ο Jack Savoretti τραγουδά με πάθος και ταυτίζεται με τους στίχους του όσο λίγοι καλλιτέχνες της γενιάς του. Αγάπη, χωρισμοί, ανολοκλήρωτοι έρωτες, ζωντανεύουν με τη χαρακτηριστική, ζεστή φωνή του.  

 

Γεννημένος στη Βρετανία, ωστόσο στις φλέβες του κυλά και λίγο από Ιταλία, Γερμανία και Πολωνία( Ιταλός πατέρας, Γερμανο-Πολωνή μητέρα) κι αυτό εκφράζεται και στη μουσική του.

 

Λατρέυει μάλιστα την Ελλάδα αλλά και τη Monika: "Υπάρχει μία πολύ καλή Ελληνίδα τραγουδίστρια που τη λένε Monika και έχει ένα τραγούδι, το "Secret in The Dark". Το ακούμε πολύ συχνά, είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της κόρης μου" έχει δηλώσει.  

 

 

 

Ο Savoretti εχει στο ενεργητικό του πέντε album. Το έκτο με τίτλο «Singing to strangers» κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και ήταν αυτό που τον καθιέρωσε στην παγκόσμια μουσική σκηνή, ενώ τον ανέβασε στην κορυφή των βρετανικών charts από την πρώτη εβδομάδα. Στην Ελλάδα έγινε περισσότερο γνωστός με το «Candlelight» τον Δεκέμβριο του 2018.

 

Το “Singing to Strangers” περιέχει συνολικά 12 τραγούδια που ηχογράφησε στα στούντιο του Ennio Morricone στη Ρώμη το περασμένο καλοκαίρι. Με έντονη επιρροή από τους Ευρωπαίους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς από τα τέλη των 60s και των 70s και  λίγο rock’n’roll από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Η παραγωγή έγινε από τον Cam Blackwood (George Ezra). Ο ίδιος περιγράφει "το στούντιο ήταν στο υπόγειο μιας τεράστιας εκκλησίας, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και το “Candlelight” έγινε το highlight του άλμπουμ".

 

 

 

Info

14 Οκτωβρίου 2019

Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Ώρα: 20:30

Η είσοδος στα Church Sessions γίνεται αποκλειστικά με προσκλήσεις από τον Pepper 96.6

Συντονιστείτε και κερδίστε προσκλήσεις από τον αέρα και τα social του σταθμού

https://www.facebook.com/RadioPepper/?ref=br_rs

https://www.instagram.com/pepper96.6/?hl=en

Οδηγός Μουσικής