Το Street Mode Festival ανακοίνωσε την συμμετοχή του Νορβηγικού deathpunk σχήματος Turbonegro στην 11η edition του, που θα διεξαχθεί κατά το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Προβλήτα 2 - Αποθήκη 8).

 

H επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ: «(…) Ο μεγαλύτερος εχθρός του καθωσπρεπισμού! Στο τρίπτυχο "Sex Drugs & Rock 'n' roll" προσθέστε πέντε δόσεις rock 'n' roll και άλλες τόσες sex. Αν όλα αυτά σου φαίνονται υπερβολικά, δεν έχεις καταλάβει για τι μιλάμε.

 

Οι Turbonegro από την Νορβηγία, η μπάντα με το πιο αφοσιωμένο fan club παγκοσμίως αλλά και τα πιο παρδαλά μουσικά μέλη ετοιμάζουν το μεγαλύτερο και πιο ξέφρενο party. O Duke Of Nothing, o Happy-Tom, o Euroboy και ο Rune Rebbelion δεν ντρέπονται και θα σας τα δώσουν όλα. Glam, hard rock, punk, rock 'n' roll... και sex, πολύ sex!

 

Φόρεστε τα δερμάτινα σας ή τα πιο στενά jeans, το turbojugend jacket σας, το πιο έντονο make up και ελάτε στο μεγαλύτερο freak show που έζησε ποτέ αυτή η πόλη με κομμάτια όπως τα "All My Friends Are Dead", "The Age Of Pamparius", "Get It On" και "Ι Got Erection".»

 

Τα 22 live acts που έχουν ανακοινωθεί από τα 75 και πλέον συνολικά που θα απαρτίσουν το φετινό φεστιβάλ, είναι τα εξής:

 

Turbonegro (NO)

Ska-P (ES)

Dubioza Kolektiv (BA)

Che Sudaka (ES)

The Rumjacks (AU)

The Fuzztones (US)

Pussy Riot (RU)

Nebula (US)

Somali Yacht Club (UK)

Gang of Four (UK)

Nick Oliveri's Death Electric Band

Moscow Death Brigade (RU)

Subcarpati (RO)

Satanic Surfers (SE)

The Dwarves (US)

Warrior Soul (US)

Algiers (US)

Soulside (US)

Nova Twins (UK)

Oferta Especial (ES)

Green Lung (UK)

Thundermother (SE)

 

Info

Street Mode Festival 2019

27-29 Σεπτεμβρίου 2019

Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Προβλήτα 2 - Αποθήκη 8)

 

Η προπώληση εκπτωτικών τριήμερων και μονοήμερων early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει αποκλειστικά μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του. Προμηθευτείτε το δικό σας τώρα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Ηλεκτρονική προπώληση και πληροφορίες: www.streetmode.gr/en/festival-tickets

www.streetmode.gr

www.facebook.com/streetmodefestival

@street_mode_festival