Kooba Tercu: To ολοκαίνουργιο Kharrüb είναι μια μοναδική μουσική εμπειρία - Τα live τους είναι ακόμη καλύτερα

Το ιδιαίτερο μουσικό σχήμα επέστρεψε με το Kharrüb και τα live ξεκινάνε με Αθήνα και Θεσσαλονίκη και

LIFOTEAM 19.4.2019 | 20:06

Όσοι έχουν βρεθεί σε live των Kooba Tercu είναι γνώριμοι με το πόσο εξωτική μουσικά εμπειρία είναι να τους βλέπεις στην σκηνή.

 

Καθώς αυτό το ιδιαίτερο μουσικό σχήμα επέστρεψε με το Kharrüb, τα live ξεκινάνε και είναι μια καλή ευκαιρία για να βιώστε από κοντά τον μοναδικό τους ήχο που συνδυάζει african vibes, heavy και noise προσέγγιση, ψυχεδέλεια και χορευτική προοπτική.

 

Το Kharrüb, το δεύτερο full length άλμπουμ της oμάδας του Johnny Tercu κυκλοφόρησε στις 11 Απριλίου 2019, μέσα από μια εκλεκτή σύμπραξη δισκογραφικών εταιριών: BodyBlows (Κρήτη), Hominid Sounds (Λονδίνο) και mafia (Αθήνα).

 

 

 

H εξαμελής μουσική κολεκτίβα νοίκιασε ένα χώρο για ένα δεκαήμερο και ηχογράφησε ζωντανά μια σειρά από κομμάτια. Κάποια που τα δούλευε καιρό, κάποια που δεν είχαν σταθεροποιημένη δομή και άλλα που γεννήθηκαν εξ ολοκλήρου εκείνη τη στιγμή.

 

Ισορροπώντας ανάμεσα στο συναισθηματικά δυσοίωνο και το αθεράπευτα ελπιδοφόρο, το ταξίδι του Kharrüb είναι μια ομαλή ροή 7 μουσικών κομματιών και επιμένει σε μια μουσική πρόταση που μοιάζει εξαιρετικά οικεία και συνάμα τόσο μα τόσο διαφορετική.

 

Οι Kooba Tercu κυκλοφόρησαν τον ομότιτλο, πρώτο τους δίσκο το 2015 κι έκτοτε έχουν βρεθεί σε μικρότερες ή μεγαλύτερες σκηνές όπως του "Plissken festival 2016", support act στο sold out live των Goat στο Gagarin αλλά και δίπλα σε μπάντες όπως Acid Mothers Temple, Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound και Soft Moon.

 

 

Οι Kooba Tercu θα εμφανιστούν το Σάββατο 20 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στο Low Order Festival και την Κυριακή 21 Απριλίου στην Αθήνα στο Temple.

 

Kooba Tercu + Ghone Live at Temple

 

Kooba Tercu at Low Order #1

 

Kooba Tercu links:

https://www.facebook.com/KoobaTercu/

https://soundcloud.com/koobatercu

https://koobatercu.bandcamp.com

 

 

Kooba Tercu: To ολοκαίνουργιο Kharrüb είναι μια μοναδική μουσική εμπειρία - Τα live τους είναι ακόμη καλύτερα
Οδηγός Μουσικής