«Full Moon Concert» σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Μια παράσταση μουσικής και χορού με Δανούς, Νορβηγούς, Γάλλους και Έλληνες καλλιτέχνες, κάτω από την πανσέληνο του Ιουνίου

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών συνεχίζει την συνεργασία του με το Ινστιτούτο της Δανίας στην Αθήνα παρουσιάζοντας στην πανσέληνο του Ιουνίου, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στις 21:00, μια παράσταση μουσικής και χορού, στην οποία συμμετέχουν Δανοί, Έλληνες, Νορβηγοί και Γάλλοι καλλιτέχνες.

 

Ο Per Bloch και το συγκρότημά του θα παρουσιάσουν το νέο του άλμπουμ «Kokoro», με οκτώ τραγούδια σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, ανάμεσά τους και η ελληνική, σε μια ξεχωριστή βραδιά.

 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει μπροστά από το ιστορικό κτήριο Σίνα του Εθνικού Αστεροσκοπείου, στον λόφο των Νυμφών, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Δανό αρχιτέκτονα Theophil Hansen και ξεκίνησε να λειτουργεί το 1846, ως το πρώτο ερευνητικό Ίδρυμα στην Ελλάδα.

 

Το «Full Moon Concert» θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή των καλλιτεχνών: Per Bloch: voice and electronics, Κρυσταλία Θεοδώρου: electronics, Live Johansson: Cello, Christine Raft: Piano. Συμμετέχουν οι χορευτές Eβίτα Πιταρά και Cédric Gagneur.

 

Θα ακολουθήσει παρατήρηση του ουρανού από το ιστορικό τηλεσκόπιο Δωρίδη, το οποίο θα είναι σε λειτουργία από το πέρας της παράστασης και έως τις 24:00.

 

Info:

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Λόφος Νυμφών, Θησείο

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, 21:00

Εισιτήρια: 5 ευρώ. 

Δεν απαιτείται προκράτηση θέσης. Εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο από τις 20:00 έως εξαντλήσεώς τους. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 200.

Οδηγός Μουσικής