Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο βιντεοκλίπ για το «Εν Λευκώ» της Νατάσσας Μποφίλιου

11 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του αγαπημένου τραγουδιού, έρχεται μια νέα οπτικοποίηση με υλικό από τις ζωντανές εμφανίσεις της

LIFOTEAM 25.6.2018 | 12:55

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στην πορεία της Νατάσσας Μποφίλιου είναι η σχεδόν ολοκληρωτική απουσία οπτικοποίησης των τραγουδιών της, τουλάχιστον κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. 

 

Παρά το γεγονός ότι η μεγάλη άνοδος της δημοφιλούς τραγουδίστριας συνέπεσε με την έκρηξη του YouTube, η ίδια δεν είχε μπει στη διαδικασία να γυρίσει βιντεοκλίπ, με ή χωρίς την παρουσία της, για τα τραγούδια των πρώτων, πολύ επιτυχημένων δίσκων της, και τα περισσότερα από αυτά υπήρχαν διαθέσιμα μόνο ως lyric versions στην πλατφόρμα. 

 

Τώρα, 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία από τη Μικρή Άρκτο του CD-single «Εν Λευκώ», του τραγουδιού σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου που έμελλε να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού και τρόπον τινά σήμα κατατεθέν της, η Νατάσσα Μποφίλιου πρωταγωνιστεί σε μια ολοκαίνουρια επίσημη οπτικοποίηση της live version του.

 

Η version αυτή περιλαμβάνεται στο διπλό CD «Μπελ Ρεβ live» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Feelgood, με υλικό από τις ομώνυμες live εμφανίσεις της.

 

 
Οδηγός Μουσικής