H Angelika Dusk και οι φίλοι της live στον Κήπο τον Μεγάρου

Στις 5 Ιουλίου ετοιμαστείτε για ένα καλοκαιρινό πάρτι με πολύ μουσική, χρώμα και ξεγνοιασιά σε μία από τις πιο «πράσινες» γωνιές της Αθήνας

LIFOTEAM 12.6.2018 | 14:15

Στην καρδιά του καλοκαιριού, η Angelika Dusk στήνει ένα καλοκαιρινό πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου και μας καλεί να χορέψουμε μπόσα νόβα, ροκ εντ ρολ, βαλς, ποπ –τα πάντα– αλλά και να τραγουδήσουμε τα πιο αγαπημένα από τον πρώτο και τον δεύτερο προσωπικό δίσκο, «Beautiful Mess».

 

Στις 5 Ιουλίου, ετοιμαστείτε για απρόβλεπτες συναντήσεις on stage, όπου κορίτσια και αγόρια από την πιο δημιουργική μουσική σκηνή της πόλης θα «πειράξουν», μαζί με την μπάντα, ήχους και στιλ γνωστών τραγουδιών κάνοντας απρόσμενες διασκευές και μουσικά παντρέματα.

 

Ο Elvis συναντά τον Rag n' Bone Man, η Zaz την Jessie J και τα «Θερινά Σινεμά» του Λουκιανού Κηλαηδόνη το «Creep» των Radiohead.

 

Wear your funkiness, φέρτε μαζί το παρεό και την παρέα σας και ελάτε στις 5 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, να γίνουμε πολλοί στον Κήπο του Μεγάρου!

 

Συμμετέχουν οι ερμηνευτές, τραγουδοποιοί και φίλοι: Ίαν Στρατής, Γιάννα Βασιλείου, Δημήτρης Σαμόλης, Κρυσταλλία, Αντώνης Βλάχος, Ξένια Ντάνια, Φαίδων Φαρίντ, Cookie, Dimitri Kopsis.

 

Μουσικοί – Συντελεστές
Πέτρος Βασιλειάδης │μπάσο
Φώτης Βαγενάς │κιθάρα
Ντένης Παναγιωτίδης│κρουστά
Γιώργος Κουρέλης │πλήκτρα
Φωτεινή Κωστοπούλου │ φωνητικά

 

Ενορχηστρώσεις: Βαγγέλης Τούντας και Δημήτρης Σιάμπος
Ήχος: Κυριάκος Αστερίου, Φώτης Λυμπέρης
Φωτισμοί: Μενέλαος Ορφανός

 

Σκηνοθεσία – artistic direction: Μυρτώ Κοντοβά

 

Τιμές εισιτηρίων
10 € (προπώληση) ● 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας) ● Είσοδος ελεύθερη σε παιδιά έως 6 ετών, 210 72 82 333

www.megaron.grfacebook.com/megaron.gr

 

Οδηγός Μουσικής