Ο Tekashi 6ix9ine απέδειξε το βράδυ της Πέμπτης γιατί είναι ο πιο χαρισματικός ράπερ της γενιάς του
Ο 6ix9ine είναι μίλια ο πιο χαρισματικός από τους ράπερ της γενιάς του και το συνειδητοποιείς με την ορμή που ανεβαίνει πάνω στην σκηνή.
Σεπ22
 

Ο Tekashi 6ix9ine απέδειξε το βράδυ της Πέμπτης γιατί είναι ο πιο χαρισματικός ράπερ της γενιάς του

Στο live του πιο αμφιλεγόμενου ονόματος της χιπ-χοπ σκηνής, στο Piraeus Academy 117

Το μόνο που σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του 6ix9ine είναι το πόσο κρίμα είναι που από μικρή ηλικία έμπλεξε σε μια υπόθεση που αμαύρωσε την καριέρα του.

 

Ξεκάθαρα είναι ο πιο χαρισματικός από τους ράπερ της γενιάς του και το συνειδητοποιείς με την ορμή που ανεβαίνει πάνω στην σκηνή. Αμέσως μετά τον αδικόχαμένο και επίσης αμφιλεγόμενο ΧΧΧtetancion, είναι η πιο ιδιαίτερη περίπτωση του αμερικάνικου χιπ-χοπ.

 

Πλέον όλοι αυτοί οι νεαροί ράπερ, έχουν αναγάγει τον Χ (όπως τον αποκαλούν) σε ήρωα τους, μετά τον θάνατό του, και συνεχίζουν να του αποτίουν φόρο τιμής στις συναυλίες τους. Το ίδιο έκανε και ο Lil Pump το καλοκαίρι με τελείως αποτυχημένο τρόπο. Αντίθετα, ο Hernandez είναι natural born περφόρμερ κι όχι απλά σταρ των social media.

 

Χαμογελαστός, παρόλο που καθυστέρησε η πτήση του και ήρθε σε μαύρα χάλια, φουλ επικοινωνιακός και άμεσος με τον κόσμο, δημιούργησε πανζουρλισμό στο Piraeus Academy 117. Μπορεί ο χώρος να μην είχε τιγκάρει, αλλά είχε αρκετό κόσμο που για καινούργιο όνομα σπάνια συναντάς. Πιτσιρικαρία στο σύνολό του, που ήξεραν όλους του ακαταλαβίστικους στίχους του απέξω, και με διάθεση για πολύ ξεσάλωμα.

 

Η πιο περίεργη στιγμή της συναυλίας ήταν όταν το βλέμμα μου έπεσε πίσω, προς την έξοδο, σε ένα πατέρα με τη δεκάχρονη κόρη του που χοροπήδαγαν σαν τρελοί. Ο πατέρας ίσως περισσότερο από τη μικρή. Ήταν μια παράλογη συναυλία αλλά απόλυτα διασκεδαστική.

 

Δεν μπορούσες να πλησιάσεις πιο μπροστά από τον φόβο μην σου έρθει κανένα μπουκάλι με νερό ή βρεθείς από το σπρωξίδι στην άλλη άκρη. Γενικά πολύ μπουγέλωμα. Πριν, ως support,είχε εμφανιστεί ο Snik, που δεν συγκρίνεται μπροστά στον υπερκινητικό headliner, παρά το καλό ζέσταμα που πρόσφερε.

 

Η πιο περίεργη στιγμή της συναυλίας ήταν όταν το βλέμμα μου έπεσε πίσω, προς την έξοδο, σε ένα πατέρα με τη δεκάχρονη κόρη του που χοροπήδαγαν σαν τρελοί. Ο πατέρας ίσως περισσότερο από τη μικρή. Ήταν μια παράλογη βραδιά αλλά απόλυτα διασκεδαστική. Κάπως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά τα ερωτήματα για το πού οφείλεται η δημοφιλία τόσο «επικίνδυνων» μουσικών.

 

Ο Tekashi τα έδωσε όλα, παρά την εμφανή κούραση στο πρόσωπο του. Εξήγησε τον λόγο που ακύρωσε την αρχική ημερομηνία –είχε πρόβλημα με τα δικαστήρια– και το σημαντικότερο ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό του όλο αυτό το διάστημα.

 

Ένας φίλος που δεν κατάφερε να παρευρεθεί με ρώτησε σε μήνυμα αν ο Tekashi είχε εμφανιστεί με τα εσώρουχα του, όπως συνηθίζει. «Όχι ακόμη» του απάντησα και μετά από καμιά δεκαριά λεπτά ένας μπράβος ήρθε και τον άφησε μισοτσίτσιδο να οργώνει πέρα δώθε την σκηνή και να ουρλιάζει χωρίς αύριο.

7 σχόλια
Ναι μωρε κριμα ο καημενος, να μπλεξει σε σεξουαλικη κακοποιηση ανηλικου, αλλα νταξει συμβαινουν αυτα...! ΕΛΕΟΣ
"In October 2015, Hernandez pled guilty to one felony count of use of a child in a sexual performance. Hernandez was charged with three counts of the offense after a February 2015 incident where he had sexual contact with a 13-year-old girl and later distributed videos of the incident online."WikipediaΑφού όμως ήταν ο Snik support, χαλάλι...
Σαν κριτικη συναυλιας το άρθρο ειναι σχεδον κουφιο καθως αποκαλυπτει ελαχιστα για το performance του καλλιτεχνη και τα τραγουδια του. Και σε δευτερη φαση, ενω ο ξενος μουσικος τυπος αναγνωριζει την αμφιλεγομενη φυση του tekashi, αναφερομενος στα συνεχη προβληματα που εχει με το νομο, εδω απλως η συγγραφεας ουσιαστικα μας λεει λεει ‘κριμα το παιδι,μεγαλο ταλεντο’. Ειναι δυνατον ενα αρθρο απο ενα εντυπο-ιστοσελιδα που πρεσβευει την ισοτητα και δικαιοσυνη προς ολους να δειχνει τετοια ανοχη διχως δευτερη σκεψη? Και επισης, σιγα τη μουσικη.
Υπάρχει κανένας σε αυτή τη σκηνή που να μην είναι του κοινού ποινικού δικαίου;
Με συγχωρειτε, αλλα αυτή η υποθεση που λέτε, που για οσους δεν γνωριζουν μιλαμε για ενα διεστραμμενο παιδοφιλο, καθολου δεν φαινεται να εχει αμαυρωσει την καριερα του σε αυτη την σκηνη... εδω ο πατερας εφερε την κορη του λετε και χοροπηδουσαν. Ωραια λοιπον για να ξερω, επειδη βγαζει "απιστευτη" ενεργεια, και κομματια που υποτιμουν την ανθρωπινη ευφυια, αυτο ειναι αρκετο για να αγνοησετε τις πραξεις του και να τον τροφοδοτησετε με φημη και λεφτα? Καμια ανοχη σε παιδοφιλους. Τελος.
Ενδιαφέρον το σχολιό σας, μ'εκανε να ψάξω για το περιστατικό, που λέτε καθότι δεν το γνώριζα. Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ ενα λινκ από το BBC https://www.bbc.com/news/newsbeat-45146400Δεν ξέρω αν προκύπτει πως είναι παιδόφιλος, όπως τον χαρακτηρίζετε, αλλά σίγουρα είναι αρκετές πληροφορίες για να μπορούμε να έχουμε σφαιρική άποψη.
 
 
 
 
I WAS THERE
I WAS THERE