Από τις 15 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, ονειρευτείτε γεύσεις εξωτικές, ζουμερές, αρωματικές, λαχταριστές, ψητές, βραστές, τηγανιτές, ασιατικές, γαλλικές, αμερικανικές, ελληνικές κι απολαύστε τις
Από τις 15 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, ονειρευτείτε γεύσεις εξωτικές, ζουμερές, αρωματικές, λαχταριστές, ψητές, βραστές, τηγανιτές, ασιατικές, γαλλικές, αμερικανικές, ελληνικές κι απολαύστε τις

 

Και μόνο από να τις βλέπεις (και να τις… μυρίζεις) από μακριά, ξέρεις ότι εκεί έχει γιορτή! Ο λόγος για τις funky καντίνες-εστιατόρια και τα pop-up στέκια αγαπημένων προϊόντων του Food Market, που επιστρέφουν, με καλοκαιρινή διάθεση, στην Πλατεία Κλαυθμώνος αυτή τη φορά, βγάζοντας την υψηλή γαστρονομία στο δρόμο - και σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Όπως λένε και οι διοργανωτές, το ζουμί είναι «γεύσεις από χέρι, για απόλαυση στο πόδι». Κι όταν λέμε ‘από χέρι’, εννοούμε ότι πάνω από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια που μετακόμισαν στο 2ο FIX Athens Food Market, βρίσκονται τα χέρια –και η φαντασία- γνωστών σεφ, από το Food Μafia, το Hellmann's Burger Truck, το Polly Maggoo, το Sushi Q, το 7 Food Sins, το PO' BOYS slow-smoked barbecue, το Che, τους Ψαράδες, το the Noodles Project by Knorr Asia, το 2Mαζί και το Κάπα Οκτώ point. Μαζί τους τα λατρεμένα παγωτά Algida, Ben & Jerry’s, Scandal και Magic!

 

Τέλος, σε απόλυτα πρωταγωνιστικό ρόλο, οι πολυαγαπημένες, παγωμένες μπύρες FIX και η FIX Άνευ -η νέα πρόταση της FIX χωρίς αλκοόλ- που είναι οι κεντρικοί υποστηρικτές της γευστικής γιορτής!

 

 

 

Με άλλα λόγια, από τις 15 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, ονειρευτείτε γεύσεις εξωτικές, ζουμερές, αρωματικές, λαχταριστές, ψητές, βραστές, τηγανιτές, ασιατικές, γαλλικές, αμερικανικές, ελληνικές κι απολαύστε τις –αυτές και άλλες τόσες- στο πόδι, στο FIX Athens Food Market summer edition, στην Πλατεία Κλαυθμώνος!

 

Ώρες λειτουργίας:

  • Κυριακή με Πέμπτη από τις 12:00 μέχρι τις 22:00
  • Παρασκευή και Σάββατο από τις 12:00 έως τις 00:00

 

Συν-διοργάνωση: Δήμος Αθηναίων

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.thefoodmarket.gr και στη σελίδα The Food Market στο Facebook.