Last Face: Ο πόλεμος τους ένωσε. Η αγάπη θα τους χωρίσει

Last Face: Ο πόλεμος τους ένωσε. Η αγάπη θα τους χωρίσει Facebook Twitter
0

Η ταινία "The Last Face" είναι τοποθετημένη στο ολέθριο φόντο της ταλανισμένης από τον πόλεμο Λιβερίας, όπου χιλιάδες γυναικόπαιδα δεινοπαθούν από την πείνα και τις αρρώστιες, αναζητώντας μία λύτρωση ή έστω μια ανάπαυλα από τις κακουχίες.

Last Face: Ο πόλεμος τους ένωσε. Η αγάπη θα τους χωρίσει Facebook Twitter

Το «The Last Face» αφορά στον έρωτα μεταξύ της Δρ. Ρεν Πίτερσεν (Βραβευμένη με Όσκαρ, Σαρλίζ Θερόν), διευθύντριας των Γιατρών του Κόσμου, μιας διεθνούς οργάνωσης με δεκάδες προγράμματα στήριξης ευάλωτων πληθυσμών σε όλον τον κόσμο, και του Δρ. Μιγκέλ Λεόν (Βραβευμένος με Όσκαρ, Χαβιέ Μπαρδέμ), ενός γιατρού, μέλους των Γιατρών του Κόσμου. Ο Μιγκέλ και η Ρεν πρέπει να βρουν ένα τρόπο να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή κάτω από τρομακτικά δύσκολες συνθήκες, ενώ παράλληλα, το πάθος τους για την αξία της ανθρώπινης ζωής έρχεται σε αντίθεση με τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για την επίλυση των συγκρούσεων που τους περιβάλλουν.

Last Face: Ο πόλεμος τους ένωσε. Η αγάπη θα τους χωρίσει Facebook Twitter

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Χαβιέ Μπαρδέμ συγκλονίζουν ερμηνευτικά υπό τον σκηνοθετικό φακό του Σον Πεν. Τρία λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ ενώνουν τις ανθρωπιστικές ανησυχίες τους και δημιουργούν μία ταινία-φόρο τιμής σε όσους υποφέρουν από τους πολέμους, ενώ παράλληλα εγείρουν προβληματισμούς παγκόσμιου βεληνεκούς. Αντίθετα από τις περισσότερες ταινίες που προσπαθούν να «ξυπνήσουν» τον κόσμο, ή να ασκήσουν διδακτισμό, το «The Last Face» αντιμετωπίζει τις ανθρωπιστικές κρίσεις μέσα από μία ιστορία αγάπης, που είναι μεν ο κεντρικός άξονάς της, αλλά όχι το ουσιαστικό της μήνυμα.


"The Last Face". Ο πόλεμος τους ένωσε. Η αγάπη θα τους χωρίσει. Από σήμερα στους κινηματογράφους από την Odeon.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM