Το Gastronomy Fair πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά και παρουσιάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο.


Στις 29 και 30 Μαρτίου το Gastronomy Fair ανοίγει τις πόρτες του στους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίζουν αλλά και στους λάτρεις των γεύσεων που θέλουν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, να γνωρίζουν εκλεκτά προϊόντα, μέσα από μια σειρά γευσιγνωσιών και master classes.


Για μια ακόμη χρονιά θα παρουσιαστούν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία τα προϊόντα της DEALS AE. Οι σοκολάτες Valrhona –πολύτιμο υλικό των καλύτερων pastry chefs σε όλο τον κόσμο- η πληρέστερη γκάμα Ξένου και Ελληνικού Αμπελώνα, η μεγαλύτερη ποικιλία από special Μπύρες και Μπύρες Ελληνικής Μικροζυθοποιΐας, τa μοναδικά χαρμάνια τσαγιού Kusmi Tea, η επιλεγμένη συλλογή αποστάγματων, λικερ, aperitif, bitter , τα εξαιρετικής ποιότητας φρούτα, οι πολτοί φρούτων Ravifruit και πολλά άλλα.


Το Gastronomy Fair οργανώνεται για τρίτη χρονιά με κύριο στόχο τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της γεύσης και της γαστρονομίας. Η εταιρεία Deals επενδύει σημαντικά και συστηματικά στην ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών μέσω ενεργειών και προγραμμάτων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Μια δυναμική εταιρεία που προμηθεύει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας.

 

Gastronomy Fair 2015
29-30 Μαρτίου 2015
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία (Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα)
Ώρες: 12:00-20:00
Είσοδος αποκλειστικά με πρόσκληση

www.deals.com.gr/gastronomyfair