Η στοά του Noel μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο

Το γιορτινό bar της οδού Κολοκοτρώνη μας υποδέχεται στην ανοιχτή, πολύχρωμη, χαρούμενη και δροσερή του στοά.

LIFOTEAM 24.6.2020 | 16:28

Το «Noel» αξιοποίησε και με το παραπάνω το διάστημα που έμεινε κλειστό και μεταμόρφωσε ολόκληρη τη στοά του σε έναν ολάνθιστο κήπο: Πολύχρωμα λουλούδια σκαρφαλώνουν στους τοίχους, γεμίζουν όλο τον φρεσκαρισμένο χώρο και συνδυασμό με τον φρέσκο αέρα που μπαίνει από την ανοιχτή οροφή, μοιράζουν απλόχερα σε όλους τους επισκέπτες τους θετική ενέργεια και καλή διάθεση.

 

Δίνοντας τη δική του νότα αισιοδοξίας στην επανεκκίνηση της εστίασης, το bar της οδού Κολοκοτρώνη δημιούργησε μια ολόδροση και πολύχρωμη αλέα σαν από παραμύθι, βάζοντας, στην ομορφιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, τη δική του πινελιά.

 

Τηρώντας, πάντα, όλα τα μέτρα και τους κανονισμούς υγιεινής και με απόλυτο σεβασμό και προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των επισκεπτών του, δημιούργησε, και αυτό το καλοκαίρι, ένα θεατρικό διαφορετικό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τα χρώματα της φύσης.

 

Η στοά του Noel μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο

 

Στη λίστα των cocktails, την οποία υπογράφει ο Θοδωρής Καϊσίδης, θα βρεις παραλλαγές αγαπημένων συνταγών όπως η Pina Colada ενώ μπορείς να απολαύσεις κλασικές συνταγές, μοναδικά εκτελεσμένες από την ομάδα των bartenders.


Όσο για τη μουσική, δε χρειάζονται συστάσεις, με την υπογραφή της ποιότητας και της διαχρονικότητας που την ξεχωρίζει, αποτελεί, χρόνια τώρα, την αδιαφιλονίκητη οικοδέσποινα του χώρου.

 

Όπως δηλώνει και η ομάδα του Holiday Bar «αυτό το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε τα "Καλοκαιρινά Χριστούγεννα της πόλης", γιατί μπορεί φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών η αρχή της άνοιξης να μας βρήκε στα σπίτια μας, για το Noel όμως το να ξεκινήσει την επαναλειτουργία του χωρίς τα στοιχεία της άνοιξης ήταν αδιανόητο!»

 

Η στοά του Noel μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο

 

Οδηγός Γεύσης