Avancai: Ένα bar-restaurant με άρωμα Λατινικής Αμερικής

Γεύσεις από το Μεξικό μέχρι τη Βραζιλία και το Περού θα βρεις στο νέο εστιατόριο του Χαλανδρίου.

The LiFO team, 15.6.2020 | 17:13

Ένα new entry στη γαστρονομική Αθήνα χορεύει σάλσα, ακούει μπόσα νόβα και σε καλεί να απολαύσεις γεύσεις και αρώματα από το Μεξικό μέχρι τη Βραζιλία και το Περού.

 

Ο λόγος για το Avancai, που ήρθε ως μια φρέσκια πρόταση εξόδου από το πρωί για καφέ και brunch μέχρι το βράδυ με μοναδικά signatures cocktails και έναν πολλά υποσχόμενο κατάλογο που φέρει την υπογραφή του σεφ Ιωσήφ Συκιανάκη.

 

Για πρωινό, δοκίμασε Avançai Skinny Benedict ή Avocado Royal Eggs. Αν, όμως, βρεθείς εκεί αργότερα, σου προτείνουμε μια μεξικάνικη αρχή με Mexican Quinoa Salad σε συνδυασμό με Soft Tacos Carnitas.

 

Στη συνέχεια, αν επιλέξεις κοτόπουλο, μπορείς να κινηθείς μεταξύ ενός Pollo Αsado και των fajitas με την αγαπημένη μας γουακαμόλε. Αν, πάλι, είσαι καθαρόαιμος meatlover, τόλμησε την Carne Asada Chimichurri, μια χοιρινή μπριζόλα 750 γραμμαρίων, απ’ αυτές που ξέρουν να τρώνε στην Αργεντινή.

 

Avancai: Ένα bar-restaurant με άρωμα Λατινικής Αμερικής
Ο λόγος για το Avancai, που ήρθε ως μια φρέσκια πρόταση εξόδου από το πρωί για καφέ και brunch μέχρι το βράδυ με μοναδικά signatures cocktails και έναν πολλά υποσχόμενο κατάλογο.

 

Για κλείσιμο, δεν πρέπει να χάσεις το Peruvian Μagic Muffin, καθότι μιλάμε για ένα απολαυστικό σουφλέ σοκολάτας με πορτοκάλι και παγωτό πικρής κουβερτούρας.

 

Είτε πριν, είτε κατά τη διάρκεια, είτε για κλείσιμο, προτίμησε ένα από τα signature cocktails με εξωτικά αρώματα που θα σε κερδίσουν από την πρώτη γουλιά.

 

Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα δροσερό και τεκιλάτο Queen Jee ή με ένα καυτερό Smoke Salt and Chilly, για να κλείσεις με ένα φρουτένιο Most Wanted με ρούμι ή με ένα γλυκό και ψαγμένο Mama D. Διαφορετικά, μπορείς πάντα να επιλέξεις από την ενημερωμένη λίστα κρασιών που θα συνοδεύσει ιδανικά όποια επιλογή κι αν κάνεις.

 

Σωκράτους 4, Χαλάνδρι, 210 6818305, FB: avancai, Instagram: avancai_allday

Οδηγός Γεύσης