Το ChocolateFest, το πρώτο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στη σοκολάτα, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2019, επιστρέφει για ένα δεύτερο μεγαλύτερο και πιο σοκολατένιο 4ήμερο με σκοπό να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους.


Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, εκθέτες από σοκολατοποιίες, γνωστά ζαχαροπλαστεία, μέχρι ειδικά διαμορφωμένα pop-up περίπτερα και γνωστοί pastry chefs θα παρουσιάσουν σοκολατένια προϊόντα σε ποικίλες μορφές.

 

Μετά τη μεγάλη, πρώτη του επιτυχία, όπου προσέλκυσε πάνω από 30.000 επισκέπτες, το ChocolateFest, σκοπεύει να φέρει και πάλι κοντά μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο: την καλλιτεχνική δημιουργία, τη ζαχαροπλαστική, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά τη σοκολάτα.

 

 

 

Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της σοκολατένιας γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα ως βάση το λατρεμένο μας υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών.

 

Μικροί και μεγάλοι chocoholics, θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν γευστικά και να αγοράσουν από συσκευασμένες σοκολάτες σε μια μεγάλη ποικιλία, μέχρι φρέσκες σοκολατένιες λιχουδιές που θα έχουν φτιαχτεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Ζεστά και κρύα ροφήματα όπως και μοναδικά παγωτά θα έχουν την τιμητική τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

 

Στα πλαίσια του Chocolate Fest θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, ώστε οι επισκέπτες να μάθουν από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της

 

Τέσσερις ημέρες λοιπόν γεμάτες σοκολάτα και ψυχαγωγία. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του ChocolateFest, στο Facebook Event και στο Instagram για να μάθετε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες.

 

 

 

Info

ChocolateFest | Αθήνα

Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

17 – 20 Οκτωβρίου 2019

 

Διάθεση Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος | 3€

Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 5 ετών

E -Tickets: viva.gr

 

Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη | 16:00 – 23:00
Παρασκευή | 16:00 – 23:00
Σάββατο| 11:00 – 23:00
Κυριακή | 11:00 – 23:00