Cardoon στην Τήνο: εκεί που γεύσεις και μουσικές από όλο τον κόσμο συνδυάζονται αρμονικά

Ένα ραντεβού απόλαυσης για όλες τις εποχές

LIFOTEAM 15.7.2019 | 13:38

Υπάρχει μια ομορφιά κρυμμένη στην άγρια αγκινάρα που αποκαλύπτεται στο Cardoon Tinos, έναν χώρο που πήρε το όνομά του από το άγριο φυτό και έδωσε μια διαφορετική μορφή σε ένα από τα πλέον ιστορικά νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Τήνου. Εκεί, το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού συναντήθηκε με έναν παράδοξο όσο και δημιουργικό τρόπο με την απόλαυση που μπορεί να σου προσφέρει ένας καλός καφές και τα δροσιστικά κοκτέιλ.

 

Αυτό είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της αγάπης τριών νέων ανθρώπων από την Αθήνα, που συνδύασαν αρμονικά γεύσεις και μουσικές από κάθε γωνιά του κόσμου, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γραφική φυσιογνωμία που χαρακτηρίζει το λιμάνι του νησιού. Στο Cardoon θα βιώσεις μια εμπειρία φιλοξενίας με όλα τα στοιχεία της τηνιακής ιδιαιτερότητας κάθε στιγμή της ημέρας. Από νωρίς το πρωί ο μονοποικιλιακός καφές από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, αποτέλεσμα της συνεργασίας με το Περί Καφέ, θα σημαδέψει την ημέρα σου, καθώς τα αρώματα που αναδίδονται συνοδεύουν σχέδια και αναμνήσεις που προκαλεί η θέα των πλοίων.

 

Το μεσημέρι ή το απόγευμα, επιλογές brunch και μεζέδες σχεδιασμένοι από τον σεφ του Warehouse και του Περί Καφέ, Βασίλη Γεωγλερή, θα σε ταξιδέψουν γευστικά. Όσο για το βράδυ, τα ποτά και οι μουσικές μπλέκονται με την εικόνα του ήλιου, ενώ βυθίζεται στο λιμάνι, και τα πάρτι που διοργανώνoνται κάθε Παρασκευή έρχονται να ταράξουν ευχάριστα την ηρεμία του ηλιοβασιλέματος με τις μουσικές που επιλέγουν διαφορετικοί, παλιοί και νέοι DJs.

 

Κάθε ώρα, κάθε μέρα, η πραγματικότητα που δημιουργεί το Cardoon μπορεί να μετατρέψει μια τυχαία επίσκεψη σε σταθερό rendez-vous, μια παλιά γνωριμία σε απρόβλεπτη συνάντηση και ένα καλοκαιρινό ταξίδι σε προορισμό τεσσάρων εποχών.

 

Cardoon στην Τήνο: εκεί που γεύσεις και μουσικές από όλο τον κόσμο συνδυάζονται αρμονικά

Cardoon, Ακτή Γ. Δρόσου, Τήνος, 6984 194754, FacebookInstagram

Οδηγός Γεύσης