Boonoonoonoos: Καλοκαιρινή απόλαυση με γεύση από Καραϊβική στα TGI Fridays™!

LIFOTEAM 5.7.2019 | 15:52

"Boonoonoonoos!" Άκουσα να φωνάζει κάποια φωνή μέσα από το ραδιόφωνο. "Boonoonoonoos!" και μια παρέα που πέρασε τον δρόμο... "Boonoonoonoos!" και τα κορίτσια μπροστά από την πόρτα του TGI Fridays™!

 

Είναι παντού, είναι κεφάτη, είναι γαργαριστή. Τείνει να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες νέες φράσεις του φετινού καλοκαιριού, αν κρίνω από το πόσο συχνά την ακούω τελευταία. Το τι σημαίνει όμως το έμαθα μόνο όταν επισκέφτηκα τα TGI Fridays™. "Boonoonoonoos, στη γλώσσα των Τζαμαϊκανών, σημαίνει κάτι που αγαπάς ή που είναι πολύ ωραίο" με ενημέρωσαν!

 

Κι αν πιστεύεις πως η Τζαμάικα παραείναι μακριά, τα TGI Fridays™ μηδενίζουν τις αποστάσεις και φέρνουν το "Boonoonoonoos" στην Ελλάδα μέσα από γεύσεις που ισορροπούν ανάμεσα σε γλυκόξινες και spicy αποχρώσεις. "Boonoonoonoos" με τ'όνομα αφού οι νέες γεύσεις των TGI Fridays™ προκαλούν μια έκρηξη... αγάπης!

 

Boonoonoonoos: Καλοκαιρινή απόλαυση με γεύση από Καραϊβική στα TGI Fridays™!


Έρωτας με την πρώτη... μπουκιά είναι οι νέες γεύσεις Boonoonoonoos κι αν δεν έχεις ακόμα πειστεί, ακολούθησέ μας σε ένα νοητό ταξίδι γεύσεων. Ξεκινάμε από τα λαχταριστά Tropical Island Tacos όπου πίτες αλευριού αγκαλιάζουν λωρίδες κοτόπουλου σοτέ με jerk spices, rum sauce, πεπόνι, μάνγκο και coleslaw! Αν, βέβαια, είσαι τύπος... μπέργκερ τότε θα σε κερδίσουν τα Jamaican Burger Sliders. Όχι ένα ή δύο αλλά τρία mini burgers με τοπικά καρυκεύματα jerk spices, λιωμένο Swiss cheese, ψητό ανανά, mango chutney και τραγανά frizzled onions!

 

Boonoonoonoos: Καλοκαιρινή απόλαυση με γεύση από Καραϊβική στα TGI Fridays™!

 

Κι όταν η όρεξη έχει πια ανοίξει για τα καλά, θα την καταλαγιάσεις με ένα μεγαλοπρεπές Breeze Pulled Pork Burger με ζουμερό χοιρινό που σιγοψήνεται στο φούρνο με μπαχαρικά και γλασάρεται με rum sauce, ψητό ανανά, mango chutney, τραγανά frizzled onions και aioli sriracha σε ψωμί brioche. Εναλλακτικά, απόλαυσε ένα εξίσου πεντανόστιμο Caribbean Style Jerk Chicken με κοτόπουλο σχάρας με jerk spices που σερβίρεται με ανανά, μάνγκο, πεπόνι, yellow rice με μυρωδικά και rum sauce.

 

Boonoonoonoos: Καλοκαιρινή απόλαυση με γεύση από Καραϊβική στα TGI Fridays™!


Μήπως ήρθε η ώρα για ένα κοκτέιλ; Τα πιο δροσερά και φρουτώδη cocktails ολοκληρώνουν τον κατάλογο με τον καλύτερο τρόπο! Αν ονειρεύεσαι έναν καλοκαιρινό έρωτα τότε σου συστήνω το Bahama Love που θα σε μεταφέρει στις εξωτικές παραλίες των Αντιλλών με Havana Club Añejo 3 Años, Orange Curaçao, νέκταρ αγαύης, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, ανανά και homemade spicy honey syrup!

 

Boonoonoonoos: Καλοκαιρινή απόλαυση με γεύση από Καραϊβική στα TGI Fridays™!

 

 

Αν όμως στο μυαλό σου κυριαρχούν κρυστάλλινα γαλάζια νερά και χρυσή άμμος τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι το Summer in a Glass, το απόλυτο καλοκαιρινό cocktail με Havana Club Añejo 3 Años, ρούμι καρύδας, ανανάς, νέκταρ αγαύης, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, passion fruit και κρέμα καρύδας! Τέλος το Flam and Lime, που στα Τζαμαϊκανά σημαίνει φλερτ και πάρτι, θα σε βάλει σε ανάλογο mood με Havana Club Añejo 7 Años, φρέσκες φράουλες, σπιτικό ginger & lemongrass syrup και φρέσκο χυμό lime.


Κι επειδή κανείς δεν φεύγει από τη... Τζαμάικα πριν το επιδόρπιο, το γεύμα κλείνει με τη γλυκιά, γευστική έκπληξη του Pina Colada Cheesecake με γεύση Pina Colada, σαντιγί, νιφάδες καρύδας και καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου!


Μετά από όλα αυτά, πες μου... πιστεύεις ακόμα πως η Τζαμάικα είναι πολύ μακριά; Επισκέψου τα TGI Fridays™ και δοκίμασε τις νέες γεύσεις που θα σε κάνουν να αναφωνήσεις... "Boonoonoonoos"!


#tgifridaysgr #boonoonoonoos


Βρες τα TGI Fridays™ και στο Facebook και Instagram!