Πάνε τα κεφτεδάκια με gin tonic; Τηγανίζονται οι μπάμιες; Μπορούμε να βρούμε στο ίδιο μέρος αυτά που πίνουμε σε ένα μπαρ και αυτά που τρώμε σε μια καλή ταβέρνα;

 

Από σήμερα οι απαντήσεις σε όλα είναι ναι. Το «Λοκάλι» ανοίγει στο χώρο της παλιάς «Κουζίνας» και του «Cine Ψυρρή» με σκοπό να γίνει μια ελληνική pub, αλλά κυρίως ένα στέκι.

 

Το μέρος που παλιά τρυπώναμε για να δούμε ταινίες κάτω από τα αστέρια, μεταμορφώνεται σε δροσερή αυλή με πλάτανους και μουριές, τα πιάτα μπαίνουν στη μέση για μοίρασμα, οι βρύσες τρέχουν negroni (κυριολεκτικά) και βασικό μότο είναι πως local δεν είσαι μόνο στη γειτονιά σου, αλλά όπου νιώθεις σπίτι σου.

 

Το «Λοκάλι» ανοίγει στο χώρο της παλιάς «Κουζίνας» και του «Cine Ψυρρή» με σκοπό να γίνει μια ελληνική pub, αλλά κυρίως ένα στέκι.
Το «Λοκάλι» ανοίγει στο χώρο της παλιάς «Κουζίνας» και του «Cine Ψυρρή» με σκοπό να γίνει μια ελληνική pub, αλλά κυρίως ένα στέκι.

 

Το «Λοκάλι» θα ανοίγει τις πόρτες του από τις 10 το πρωί και θα τις κλείνει στις 3 μετά τα μεσάνυχτα -κάθε μέρα. Το φαγητό είναι οικείο, απλό, αλλά καλομαγειρεμένο, οι γίγαντες γίνονται τουρσί, οι λουκουμάδες αλμυροί με μπακαλιάρο, η κρέμα τριαντάφυλλο ψήνεται και η προβατίνα μπαίνει σε χοτ ντογκ.

 

Μια επιλεγμένη λίστα με καλά ελληνικά -και όχι μόνο- κρασιά, ελληνικά και ξένα αποστάγματα, ποτά και μπίρες και καφές specialty είναι διαθέσιμα.

 

Info: Λοκάλι, Σαρρή 44, Ψυρρή, Τ 210-3250673, facebook: @tolokaliathens / instagram: @tolokali / www.tolokali.gr