Αν στην ερώτηση «σε ποια δεκαετία θα ήθελες να ζεις;» η αυθόρμητη απάντηση είναι τα '60s, τότε το Foyer D' Athènes είναι σίγουρα ένα στέκι που σε αφορά. Εμπνευσμένο από την έντονη αυτή δεκαετία, η αισθητική, η μουσική, το design του, όλα συνδυάζονται αρμονικά σε ένα concept που κάνει αναφορές στον κινηματογράφο και στο θέατρο εκείνης της εποχής.

 

Το Foyer D' Athènes είναι ένας all day χώρος που σου δημιουργεί από την πρώτη στιγμή μια ιδιαίτερη οικειότητα, αφού όλο το σκηνικό είναι σαν το σαλόνι ενός σπιτιού της αστικής Αθήνας του 1960.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Ασπρόμαυρο δάπεδο, vintage έπιπλα και αντικείμενα που σε ταξιδεύουν στις ταινίες της Φίνος Φιλμ, ενώ οι μουσικές επιλογές δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο εκτός από τζαζ, σουίνγκ αλλά και άγνωστες επανεκτελέσεις ελληνικών και ξένων τραγουδιών που θα σε κάνουν να κολλήσεις.

 

 

Άλλωστε, έχεις πολλούς λόγους για να κολλήσεις στο Foyer D' Athènes: τον καφέ που θα απολαύσεις από το πρωί, τη μοναδική μους πραλίνα (με συνταγή που έχει το δικό της μυστικό), την οποία θα βρεις καθημερινά, αλλά και τα δροσιστικά κοκτέιλ που θα σε κρατήσουν μέχρι το πρωί σε ένα από τα πιο φιλικά στέκια της πόλης.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Όσες φορές κι αν έχεις πιει Negroni, θα σε ενθουσιάσει η εκδοχή του με βερμούτ, εξαιρετική επιλογή το Jackie O, το αγαπημένο ποτό της Ωνάση, ενώ στα must της καλοκαιρινής σου διασκέδασης είναι το πειραγμένο Mojito αλλά και το Frozen Strawberry με γρανίτα φράουλα.

 

Το Foyer D' Athènes άνοιξε τις τζαμαρίες του, έβγαλε τα τραπεζάκια του έξω και είναι έτοιμο να σε ταξιδέψει στην καλοκαιρινή Αθήνα μιας άλλης εποχής.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO


Ιnfo: Foyer D' Athènes, Κοδριγκτώνος 19, Αθήνα, 211 4125948, FB: Foyer D'Athènes, Instagram: foyer_d_athenes