Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας παρουσιάζει κάθε Τετάρτη έναν βραβευμένο Έλληνα chef. Την Τετάρτη 19 Ιουνίου το Island φιλοξενεί τον Μιχάλη Νουρλόγλου που έχει συνδέσει το όνομά του με το πάντρεμα αυθεντικών μεσογειακών γεύσεων και την τέχνη της υψηλής γαστρονομίας.


Ο Μιχάλης Νουρλογλου ειναι chef και περήφανος πατέρας δυο κοριτσιών. Διετέλεσε chef του εστιατορίου Abovo, στο οποίο βραβεύτηκε με τρεις διαδοχικούς χρυσούς σκούφους. Ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική επί 14 χρόνια, στην διαδρομή της οποίας πέρασε από εμβληματικές κουζίνες της χώρας, όπως αυτές της Σπονδής και του Πίλ Πούλ.

 

Σήμερα είναι ο chef του εστιατορίου Premiere στο ξενοδοχείο Intercontinental, ενώ παράλληλα διδάσκει στη σχολή μαγειρικής Le monde.

 

Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22.

 

Σοκολάτα Guanaja, καραµέλα-µίσο και peanuts
Σοκολάτα Guanaja, καραµέλα-µίσο και peanuts

 

Το μενού

Amuse Bouche

 

Courses
Γαρίδες Thai µε γλάσσο µπανάνας, καρύδα και πουρέ κουνουπίδι
Ραβιόλι µε µανιτάρια, καπνιστά µύδια και κονσοµέ µοσχάρι
Foie gras, τζίντζερ, βλήτα και καµµένες φράουλες
Αρνί σέλα µε κρούστα νόρι, µελιτζάνα, κουκουνάρι, ντοµάτα και γάρο

 

Dessert
Cremeux σοκολάτας Guanaja, καραµέλα-µίσο και peanuts

 

Ο Μιχάλης Νουρλογλου,  chef του εστιατορίου Premiere στο ξενοδοχείο Intercontinental.
Ο Μιχάλης Νουρλογλου, chef του εστιατορίου Premiere στο ξενοδοχείο Intercontinental.

 

Info

Ιsland, 27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564 (Περιορισμένος αριθμός θέσεων.)