Easter Burgeristas: Το νέο Εaster Menu των Pax Burgers είναι εδώ

Ποιος είπε ότι νηστεία και burger δεν πάνε μαζί;

LIFOTEAM 18.4.2019 | 17:01

Το νέο Easter Menu των Pax burgers ήρθε και δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου burgers ούτε την περίοδο της νηστείας.

 

Αν πάλι δεν νηστεύεις, αλλά επιλέγεις την vegetarian διατροφή, μια στάση σε ένα από τα Pax burgers επιβάλλεται γιατί τo Εaster Menu που προτείνουν περιλαμβάνει αποκλειστικά veggie και vegan προτάσεις γεύσεων.


Επέλεξε ανάμεσα στο λαχταριστό Quinoa & Zucchini Burger-veggie με μπιφτέκι από κινόα και κολοκύθι, homemade sauce aioli με λεμόνι και άνηθο, baby σπανάκι, τομάτα, sticks φρέσκου κολοκυθιού και χαλούμι, το ανατρεπτικό Red Lentil Wrapper-vegan, με κεφτεδάκια από κόκκινες φακές, τομάτα, iceberg, ρόκα, τριμμένο λάχανο-καρότο και sweet chili sauce ή το διαχρονικά αγαπημένο Portobello Mushroom Burger-veggie, με μανιτάρι portobello, feta mix, μαγιονέζα, ψητά τοματίνια και ρόκα.

 

Easter Burgeristas: Το νέο Εaster Menu των Pax Burgers είναι εδώ


Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, φτιάχνονται με φρέσκα και κορυφαίας ποιότητας υλικά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι.

 

Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, ενώ homemade sauces, φρέσκες τηγανητές πατάτες ή δροσερές sides salads συνοδεύουν τα burgers σας.

 

Aνακαλύψτε εδώ το Easter Menu!

 
Αθήνα

Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12

Θεσσαλονίκη

Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8, Κέντρο Mediterranean Cosmos, Πυλαία Delivery Τηλ: 2310 221 970

 

https://www.paxburgers.gr/

Facebook: http://bit.ly/PaxburgersFB

Instagram: http://bit.ly/PaxburgersInstagram

Οδηγός Γεύσης