Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το λαμπρότερο τοπόσημο που έχει το «μεγάλο λιμάνι», εγκαινιάζεται το νέο Foyer Café Bistro, ένα σημείο αναφοράς για την πόλη και όσους επιθυμούν να βιώνουν καθημερινά την εμπειρία ενός χώρου υψηλής αισθητικής.

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο Café Bistro θα λειτουργεί καθημερινά από 1/2/2019, από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, μέσα σε ένα εμβληματικό κτίριο με ιστορία 120 χρόνων, αποπνέοντας το ύφος αντίστοιχων café που λειτουργούν σε μεγάλα φουαγέ ευρωπαϊκών πόλεων.

 

Συνδέοντας τις μνήμες του παρελθόντος με το παρόν, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας και μεγαλοπρέπειας σε έναν χώρο που έχει φιλοξενήσει σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς, όπως ο Δημήτρης Ροντήρης, ο Κάρολος Κουν, ο Δημήτρης Χορν, ο Μάνος Κατράκης, ο Αλέξης Μινωτής και η Κατίνα Παξινού.

 

 

 

Ο διάκοσμος του φουαγέ ακολουθεί τον χαρακτήρα του ιστορικού κτιρίου με τον εντυπωσιακό πολυέλαιο, τις παλιές αυθεντικές καρέκλες του θεάτρου με ειδική αρίθμηση, τις φωτογραφίες και τα έπιπλα μιας άλλης εποχής, αναδεικνύοντας μια ατμόσφαιρα βερολινέζικου και γαλλικού bistro.

 

Το Café Bistro θα μπορούμε να το επισκεπτόμαστε καθημερινά, απολαμβάνοντας τον καφέ μας, ιδιαίτερες γεύσεις και μια πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, καθώς και κατά τη διάρκεια των θεατρικών παραστάσεων και δρωμένων που φιλοξενεί το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

 

Το νέο εγχείρημα των Πειραιωτών Κοσμά Καραβά, Δημήτρη Παναγόπουλου και Γιώργου Νικολάου, το Foyer Café Bistro, θα αποτελέσει έναν σημαντικό πόλο έλξης για την καθημερινή ψυχαγωγία, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με τη νοσταλγία και την ποιότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info

Foyer Café Bistro

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 32