Η καλύτερη κρέπα της Αθήνας είναι στο Ζάχαρη και Αλάτι, στη Γλυφάδα

18 ιδιαίτερες αλμυρές και 19 απολαυστικές γλυκές προτάσεις, έτοιμες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο

LIFOTEAM 2.1.2019 | 11:17

Στη Γούναρη, στον αριθμό 23 στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και λίγους μήνες φτιάχνονται και σερβίρονται οι πιο απίθανοι συνδυασμοί κρέπας!


Ας το πιάσουμε από την αρχή, και πιο συγκεκριμένα από την Κρήτη και τον Νεκτάριο Μαναράκη, που εδώ και μια οχταετία σχεδόν έχει κάνει το «Ζάχαρη και Αλάτι» στα Χανιά, must προορισμό. Η βόλτα για κρέπα από εκεί κρίνεται απαραίτητη τόσο για τους τουρίστες, Έλληνες και ξένους, όσο και για τους ντόπιους.


Αυτό που έκανε το «Ζάχαρη και Αλάτι» τόσο αγαπητό, με τη φήμη του να ταξιδεύει πέραν της Κρήτης, είναι το ιδιαίτερο τραγανό φύλλο του και οι ποιοτικές πρώτες ύλες που αναδεικνύουν τη γεύση της κρέπας.


Ο Νεκτάριος βλέποντας την απήχηση που λάμβαναν οι κρέπες του, αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να φέρει το «Ζάχαρη και Αλάτι» στην Γλυφάδα, σε μια περιοχή της Αθήνας που είναι ζωηρή 24ώρες το 24ώρο και πρωταγωνιστεί στις γεύσεις. Στο κατάστημα της Γλυφάδας, ο Παναγιώτης σας περιμένει και είναι πάντα έτοιμος να σας προτείνει μια κρέπα για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρα αλλά και της νύχτας.

 

Η καλύτερη κρέπα της Αθήνας είναι στο Ζάχαρη και Αλάτι, στη Γλυφάδα

 

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει ήδη την δική μας αγαπημένη αλμυρή κρέπα, αυτήν με την κρητική γραβιέρα και το απάκι Χανίων να πρωταγωνιστούν. Ζητήστε τη και θα καταλάβετε στην πρώτη μπουκιά γιατί την έχουμε ήδη στις top επιλογές μας!

 

Το «Ζάχαρη και Αλάτι» λειτουργεί 24ώρες. Το πρωί σερβίρει εξαιρετικής ποικιλίας καφέ ΤAF coffee, ενώ υπάρχουν μπύρες και αναψυκτικά από διάφορες περιοχές της χώρας να συνοδεύσουν την επιλογή κρέπας σας.

 

Και εννοείται από το μενού επιλογών δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χριστουγεννιάτικες κρέπες. Οκτώ άκρως χριστουγεννιάτικες προτάσεις κρέπας έρχονται να ολοκληρώσουν τη γευστική εμπειρία, με την «Χριστουγεννιάτικη» αλμυρή και την «Του Άγιου Βασίλη» γλυκιά κρέπα να υπόσχονται τα πιο γευστικά Χριστούγεννα.

 

Info

Δημητρίου Γούναρη 23, Άνω Γλυφάδα, 16562

Τηλ: 21 0969 0077

https://www.facebook.com/Zahari.Kai.Alati.Creperie/

https://www.instagram.com/zahari_kai_alati_creperie/