Τα καθιερωμένα Live Stage Nights του αυθεντικού BBQ joint Po' Boys μπαίνουν σε εορταστικό κλίμα και παρουσιάζουν την Πέμπτη 20/12 στις 21:00, τους Louis Armstrong Tribute Quartet.


Κι επειδή γιορτές χωρίς Frank Sinatra, δεν γίνονται, οι «Sinatra With a Twist» σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Frank Sinatra με τους Alexandros Affolter Quartet την Πέμπτη 27/12 στις 21:00, θα μεταφέρουν την απόλυτη ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης στη γειτονιά του Ψυρρή. Διασκευές σε κλασσικά κομμάτια, jazz μελωδίες, ΒΒQ menu, festive cocktails και χριστουγεννιάτικη διάθεση.


Extra Tip: Για όσους θέλουν κάτι ιδιαίτερο στο σπιτικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους, το Po' Boys φέτος φροντίζει και μαγειρεύει για εσάς: Σιγοκαπνιστή Γαλοπούλα με γλάσο από bourbon, Σιγοκαπνιστό Χοιρινό Λαιμό με μουστάρδα Dijon, Mac N Cheese, Πουρέ Γλυκοπατάτας, Πατατοσαλάτα Νέας Ορλεάνης και Apple Coleslaw.


Όλα τα παραπάνω, μπορούν να προσγειωθούν κατευθείαν από το smoker και τον ξυλόφουρνο του Po'Boys στο τραπέζι σας. Η διαδικασία είναι απλή: Δίνετε την παραγγελία σας 3 ημέρες πριν και την παραλαμβάνετε από το εστιατόριο μαζί με τις σχετικές οδηγίες για το ζέσταμα και το σερβίρισμα του φαγητού (παραγγελίες από 20 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου).

 

Info
Po' Boys
Αγαθάρχου 12, Ψυρρή, 210 3234672