Παραδοσιακό Καφενείο «Στου Μήτσου» στο Καπάνι της Θεσσαλονίκης

Για καφέ, ούζο ή τσίπουρο και νόστιμες γεύσεις, όλες τις ώρες της ημέρας

LIFOTEAM 18.12.2018 | 16:18

Στα Restaurant 100 Awards για το 2018 αναδείχτηκε πρώτο στην κατηγορία «Top 10 Hidden Gems» και αυτό δεν συνέβη τυχαία. Πιστό στη φιλοσοφία του, εδώ και τέσσερα χρόνια προσφέρει υπέροχες γεύσεις που παντρεύουν γενναιόδωρα και με μεράκι το παλιό με το νέο. Η ψυχή του μαγαζιού, φυσικά, δεν είναι άλλος από τον Μήτσο, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

 

Με μια δυνατή ομάδα στο πλάι του, αναζητά καθημερινά φρέσκες πρώτες ύλες και αγνά υλικά για να έχει κάθε πιάτο μοναδική ποιότητα και γεύση. Έτσι, ο παραδοσιακός καφενές ανοίγει από το πρωί με μοσχομυριστό, ξανθιώτικο καφέ από εξαιρετικό χαρμάνι και αφεψήματα για εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν όμορφα τη μέρα τους και συγκεντρώνει τις παρέες από τις 13:00, που ανοίγει η κουζίνα, μέχρι αργά το βράδυ, για πολυγευστικά τσιμπούσια που συνοδεύονται από κρητική τσικουδιά, βιολογικό οίνο από το Παγγαίον Κιλκίς, καθώς και από μια μεγάλη ποικιλία ούζου και τσίπουρου.

 

Παραδοσιακό Καφενείο «Στου Μήτσου» στο Καπάνι της Θεσσαλονίκης
Aναζητά καθημερινά φρέσκες πρώτες ύλες και αγνά υλικά για να έχει κάθε πιάτο μοναδική ποιότητα και γεύση

 

Κατηφορίστε στο Καπάνι, την παλαιότερη αγορά της Θεσσαλονίκης, σταματήστε στο πλακόστρωτο της οδού Βλάλη και ανακαλύψτε το νέο στέκι σας.

 

Extra Tip: Ένα από τα μυστικά της υπέροχης κουζίνας του Μήτσου είναι το μείγμα ελαιολάδου με αιθέριο έλαιο ρίγανης του Μιχάλη Γεωργάρα, προϊόν βιολογικής καλλιέργειας, που απογειώνει τα πιάτα.

 

Στου Μήτσου, Βλάλη 11, Αγορά Καπάνι, Θεσσαλονίκη, 2315 515504, Facebook

 

Παραδοσιακό Καφενείο «Στου Μήτσου» στο Καπάνι της Θεσσαλονίκης
H κουζίνα, μέχρι αργά το βράδυ, για πολυγευστικά τσιμπούσια.

Οδηγός Γεύσης