Ο Τηλέμαχος: παραδοσιακές γεύσεις σε ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον

Μια καλή αφορμή για γιορτινή απόδραση στη Φθιώτιδα

The LiFO team, 18.12.2018 | 14:39

Οι γιορτές είναι πάντα μια όμορφη ευκαιρία για αποδράσεις. Και η Φθιώτιδα είναι γνωστή για τα διαμάντια που κρύβει στα βουνά της. Ο Τηλέμαχος είναι γνωστός στους λάτρεις της περιοχής από το 1957, όταν λειτουργούσε ως καφενείο και παντοπωλείο.

 

Βέβαια, σήμερα τα ηνία της επιχείρησης έχει ο συνονόματος εγγονός Τηλέμαχος, που έδωσε τη δική του, πιο σύγχρονη ματιά στο μαγαζί, χωρίς αυτό να χάσει τη φιλοσοφία, τη φιλοξενία και τη γενναιοδωρία του. Στον Τηλέμαχο, στους πρόποδες του Καλλίδρομου με θέα τον Παρνασσό, θα κάτσεις για να απολαύσεις σπιτική κουζίνα και να πιεις το τσίπουρο ή το κρασί σου με την οικογένεια και τους φίλους.

 

Θα γευτείς του νόστιμους, φρεσκομαγειρεμένους μεζέδες, θα τρελαθείς με τη νοστιμιά και την τρυφεράδα που έχει το επικό κότσι στη γάστρα, θα συγκινηθείς με την τέλεια, μαμαδίσια γεύση που έχουν οι λαχανοντολμάδες και οι πίτες και δεν θα αντέξεις να μη δοκιμάσεις τη βραστή γίδα ή το χοιρινό με το πράσο γιατί είναι χειμώνας και οι καταπραϋντικές, παραδοσιακές γεύσεις μετράνε πάντα λίγο παραπάνω.

 

Ο Τηλέμαχος, μάλιστα, για τις γιορτές δημιουργεί πάντα ένα ιδιαίτερο, γιορτινό μενού και έχει ακόμα πολλές επιλογές για χορτοφάγους. Μόλις 35 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και 20 από τη Λαμία, αυτό το όμορφο καφέ-μεζεδοπωλείο είναι ό,τι χρειάζεσαι για μια στάση που θα σε ζεστάνει και θα σε ξεκουράσει ή ένα μεσημεριανό που θα σε χορτάσει ή ακόμα και μια τέλεια βραδιά με καλή παρέα, γέλια και γεύσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες.

 

Ο Τηλέμαχος: παραδοσιακές γεύσεις σε ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον
Μόλις 35 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και 20 από τη Λαμία.


Info

Ο Τηλέμαχος

Παλαιοχώρι Δωριέων Φθιώτιδας

2231 092067

FB: Καφέ Μεζεδοπωλείο «Ο Τηλέμαχος»