Το Brothers in Law προάγει το street food σε γκουρμέ επιλογή

Ένα premium burger restaurant που θα σε κάνει να ερωτευτείς εκ νέου το μοσχαρίσιο μπιφτέκι

LIFOTEAM 4.12.2018 | 12:09

Θα μπορούσε να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, και σίγουρα η ψυχή του χτυπάει εκεί, αλλά η πραγματικότητα είναι πως το Brothers In Law ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Π. Μελά 30, και έχει σκοπό να γίνει το απόλυτο burger spot σε όλη την Ελλάδα.

 

Δημιουργημένο για να προάγει το street food σε γκουρμέ επιλογή, το Brothers in Law έχει ένα πλούσιο μενού με μπέργκερ που συνδυάζουν ιδιαίτερες γεύσεις και είναι ικανά να συγκινήσουν ακόμα και τον πιο ενημερωμένο γνώστη της αμερικανικής κουζίνας. Φρέσκος, 100% μοσχαρίσιος κιμάς, αγνά λαχανικά, φρέσκο ψωμάκι και χειροποίητες πατάτες συνθέτουν τα διάσημα μπέργκερ αλλά και την πιο πρόσφατη προσθήκη των club sandwiches. Παράλληλα, οι σαλάτες και τα platters των Brothers in Law συναγωνίζονται επάξια τα λαχταριστά μπέργκερ, καλύπτοντας όλα τα γούστα.

 

Το Brothers in Law προάγει το street food σε γκουρμέ επιλογή
Φρέσκος, 100% μοσχαρίσιος κιμάς, αγνά λαχανικά, φρέσκο ψωμάκι και χειροποίητες πατάτες συνθέτουν τα διάσημα μπέργκερ

 

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει από τα starters τα Crusty Chicken Stripes που έχουν παναριστεί σε μείγμα τορτίγιας, από σαλάτες την Green Star με πράσινα λαχανικά, φέτα, σουσάμι και dressing από βαλσαμικό ξίδι με μέλι, και από τα μπέργκερ το κλασικό cheeseburger που είναι ωδή στην απλότητα, το The return of cowboy με τα καραμελωμένα του κρεμμύδια και το Elvis με φιστικοβούτυρο και τηγανητή μπανάνα.

 

Το καλύτερο; Εκτός από τα δύο Brothers in Law που απολαμβάνει η Θεσσαλονίκη και το τρίτο των Ιωαννίνων, το νέο κατάστημα της Γλυφάδας είναι έτοιμο να συστηθεί στο ανήσυχο κοινό της Αθήνας αρχές Δεκέμβρη, στην οδό Γιαννιτσοπούλου 8. Με λίγα λόγια; Απόλαυση χωρίς όρια και αποστάσεις!

 

Το Brothers in Law προάγει το street food σε γκουρμέ επιλογή
Το Brothers in Law έχει ένα πλούσιο μενού με μπέργκερ που συνδυάζουν ιδιαίτερες γεύσεις και είναι ικανά να συγκινήσουν ακόμα και τον πιο ενημερωμένο γνώστη της αμερικανικής κουζίνας.

 

Brothers in Law, 2310 270707, www.brothersinlaw.gr, Κομνηνών 3, Θεσσαλονίκη /
Παύλου Μελά 30, Θεσσαλονίκη / Γιαννιτσοπούλου 8, Γλυφάδα

 

Οδηγός Γεύσης