Οι θεματικές βραδιές γευσιγνωσίας συνεχίζονται στο Brunello. Το wine bistro της Λουκιανού αφιερώνει, από αύριο 4 Δεκεμβρίου, τις Τρίτες στο κρασί και τα εκλεκτά θαλασσινά εδέσματα.

 

Ολόφρεσκα στρείδια «fine de Claire» και αστακοί από την Ελλάδα θα σερβίρονται συνοδεία μοναδικών κρασιών που έχει επιλέξει ο sommelier Γιώργος Λούκας.

 

Το Brunello προσφέρει καθημερινά επιλογές από τον ιταλικό κυρίως αμπελώνα, αλλά και εξαιρετικές προτάσεις και από τον γαλλικό, γερμανικό, ισπανικό και αυστριακό αμπελώνα.

 

Το μενού.
Το μενού.

 

Info: Brunello, Λουκιανού 21, Κολωνάκι, Τηλ: 210 7248889