Μια διαφορετική εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν στις 24 Οκτωβρίου στο ΑΘΗΝΕΟ, όπου συνάντησαν το γνωστό και επιτυχημένο chef Δημήτρη Σκαρμούτσο σε μια βραδιά αφιερωμένη στις χειμωνιάτικες συγκεντρώσεις που έρχονται συνδυάζοντας νόστιμες συνταγές με κρέας και μπίρες.

 

Η παρέα, που δημιουργήθηκε από τους φίλους του καλού φαγητού και της μπίρας συγκεντρώθηκε στο ΑΘΗΝΕΟ, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα.

 

Η χαλαρή διάθεση, ο ζεστός χώρος του ΑΘΗΝΕΟ και φυσικά η μεγάλη ποικιλία από μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που συνοδεύουν εξαιρετικά το φαγητό ήταν, εκτός από τα «μαγειρικά» μυστικά του Δημήτρη Σκαρμούτσου, οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

 

 

 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παρουσίασε στους προσκεκλημένους τρεις εύκολες συνταγές με βάση το κρέας συνδυάζοντας διαφορετικές ποικιλίες μπίρας, σπιτικό μπέργκερ με κοτόπουλο σπανάκι, μπέικον και κατίκι με ΑΘΗΝΕΟ SRICY BLONDE, ψητό μοσχάρι με σκορδάτο βούτυρο με μπίρα AMSTEL DARK και μπριζολάκια με τυρί σε ψωμί με ALFA WEISS!

 

 

 

Τις συνταγές του μπορείτε να τις βρείτε αναλυτικά στο food blog http://www.dimitrisskarmoutsos.gr/.

 

Η βραδιά έκλεισε με ερωτήσεις για περισσότερα tips και πολλά τσουγκρίσματα με τις χειροποίητες μπίρες που παράγονται στα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ.

 

 

 

ΑΘΗΝΕΟ

Διεύθυνση: Λ. Κηφισού 102, 122 41 Αιγάλεω

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του ΑΘΗΝΕΟ θα βρείτε στο: www.athineo.gr