To νέο brunch που ετοιμάζει κάθε Σαββατοκύριακο το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ξεχωριστά πρωινά στα Weekends at Winter Garden

The LiFO team, 17.10.2018 | 11:51

Ζεστά γαλλικά κρουασάν, χειροποίητο τσουρέκι με μαστίχα, βιολογικά αυγά μαγειρεμένα με τους πιο λαχταριστούς τρόπους και άλλα πολλά αλμυρά και γλυκά εδέσματα ετοιμάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα του, δημιουργώντας μια αυθεντική εμπειρία brunch στο Winter Garden City Lounge του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

 

Στα «Weekends at Winter Garden» οι γνώριμες γεύσεις των χειροποίητων κρουασάν συναντούν τη σπιτική μαρμελάδα και την κρέμα βανίλια και γίνονται ακόμα πιο ακαταμάχητα μόλις συνδυαστούν με το εγχώριο φρέσκο βούτυρο και το μέλι καστανιάς.

 

Το επίσης χειροποίητο τσουρέκι με μαστίχα, ένα δημιούργημα προσωπικά επιμελημένο από τον Pastry Chef, Ευγένιο Βαρδακαστάνη, συνοδεύει άρτια τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των επισκεπτών.

 

Στις αλμυρές επιλογές του brunch περιλαμβάνονται επίσης βιολογικά αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι, βιολογικά αυγά benedict με αστακό και sauce hollandaise αρωματισμένη με εσπεριδοειδή καθώς και αβοκάντο με βασιλικό καβούρι, δίκκοκο σιτάρι και σέλερι, όλα συνοδευόμενα από ένα ποτήρι σαμπάνια.

 

Η πλούσια ποικιλία επιδορπίων σφραγίζει τέλεια την εμπειρία "Weekends at Winter Garden".

 

To νέο brunch που ετοιμάζει κάθε Σαββατοκύριακο το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Το μενού των Weekends at Winter Garden.

 

Info

Weekends at Winter Garden
Winter Garden City Lounge, Hotel Grande Bretagne
Σάββατο & Κυριακή: 11.00-14.00
grandebretagne.gr

Οδηγός Γεύσης