Το Dos Hermanos γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Τεκίλα για μια ολόκληρη εβδομάδα

Κοκτέιλ σε ειδικές τιμές, workshop και διαγωνισμοί στο γνωστό μεξικάνικο της Κηφισιάς

The LiFO team, 23.7.2018 | 12:06

Στις 24 Ιουλίου η τεκίλα έχει την τιμητική της και το εστιατόριο Dos Hermanos γιορτάζει το εξωτικό απόσταγμα με εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν για μια ολόκληρη εβδομάδα.

 

Από τις 23 έως και τις 29 Ιουλίου οι φημισμένες margaritas του Dos Hermanos αποκτούν γεύσεις όπως μάνγκο, φρούτα του πάθους, φραγκόσυκο, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο κ.α. Θα τις βρεις όλες στη γιορτινή τιμή των 5€ και αυτό είναι μόνο η αρχή.

 

Το Dos Hermanos γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Τεκίλα για μια ολόκληρη εβδομάδα
Από τις 23 έως και τις 29 Ιουλίου οι margaritas αποκτούν γεύσεις όπως μάνγκο, φρούτα του πάθους, φραγκόσυκο, ανανά, καρπούζι, πεπόνι, ροδάκινο κ.α.

 

Στις 24 Ιουλίου, το Dos Hermanos και η Jose Cuervo διοργανώνουν το απόλυτο Tequila Experience Workshop αποκλειστικά για 20 τυχερούς καλεσμένους. Αν είσαι ανάμεσά τους, ετοιμάσου όχι μόνο να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της μπλε αγαύης από τους Tequila Experts, αλλά και να δημιουργήσεις ο ίδιος το δικό σου καλοκαιρινό cocktail Cuervo Squeeze, να δοκιμάσεις εκπληκτικό μεξικανικό finger food από τον Peter Maragos, τον chef patron του Dos Hermanos και εκτός από την επίσημη βεβαίωση συμμετοχής, να φύγεις φορτωμένος με συλλεκτικά καλοκαιρινά δώρα από τη Jose Cuervo.

 

Η συμμετοχή στο workshop γίνεται αποκλειστικά μέσα από τον διαγωνισμό “Tequila Secrets”. Για να είσαι ένα από τους δέκα τυχερούς που θα λάβουν διπλές προσκλήσεις πάρε μέρος στον διαγωνισμό εδώ: link διαγωνισμού: www.doshermanos.gr/summer/index.php

 

Dos Hermanos Mexican Cuisine, Κυριαζή 24 Κηφισιά, www.doshermanos.gr