Ένας καλός τρόπος να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα της Τεκίλα

Τρεις Παρασκευές αφιερωμένες στο ποτό της Αγαύης ετοιμάζουν τα Amigos

The LiFO team, 4.7.2018 | 11:20

Την Παγκόσμια Ημέρα της Τεκίλα (24/7) γιορτάζουν τα εστιατόρια Amigos τον Ιούλιο διοργανώνοντας τρία διαφορετικά event γευσιγνωσίας αφιερωμένα στο διάσημο μεξικανικό ποτό.

 

Αν θέλετε κι εσείς να γνωρίσετε τη πιπεράτη Jose Cuervo Tradicional Blanco, τη γλυκιά Jose Cuervo Tradicional Reposado και τη βελούδινη 1800 Añejo δεν έχετε παρά να βρεθείτε σε ένα από τα «Tequila Experience Nights» των Amigos. Την Παρασκευή 6, 13 και 20 Ιουλίου τα Amigos της Γλυφάδας και της Νέας Σμύρνης ετοιμάζουν, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, δωρεάν tasting.  

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία αλλά και τις διαφορές αυτών των τριών tequila αλλά και παράλληλα να λάβετε μέρος στην κλήρωση για τη συμμετοχή στο 3o Tequila Experience Workshop των Amigos, που θα πραγματοποιηθεί στις 24/7/2018 στο Amigos της Γλυφάδας.

 

Στo Amigos Tequila Experience Workshop, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αφορμή την εθνική ημέρα της tequila οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της γευσιγνωσίας ανακαλύπτοντας τα μυστικά της μπλε αγαύης από τους tequila experts της Jose Cuervo.

 

Στο τέλος του workshop όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν το πιο δροσιστικό cocktail του καλοκαιριού, το Cuervo Squeeze, και να διασκεδάσουν στην Tequileria του Amigos Γλυφάδας.

 

Εκτός από την επίσημη βεβαίωση συμμετοχής, θα δοθούν πολλά συλλεκτικά δώρα από τα Amigos και τη Jose Cuervo.

 

Info

Amigos Mexican bar restaurants

Γλυφάδα, Kύπρου 65Α, Τηλ.: 2108983167

Νέα Σμύρνη, Mεγ.Αλεξάνδρου 70, Τηλ.: 2109332220

amigos.gr

facebook.com/amigos.gr