Όλα όσα έγιναν την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού 2018

Εντυπώσεις από την βραδιά που διοργάνωσε το Hendrick’s Gin

The LiFO team, 21.6.2018 | 17:10

Στις 14 Ιουνίου το Hendrick’s, το πιο Ασυνήθιστο Gin γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού με τον πιο ταιριαστό τρόπο, προσθέτοντας μια φέτα «ασυνήθιστου» εκεί που δεν το περιμέναμε!

 

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν λίγες ημέρες πριν, με τους εφημεριδοπώλες του Hendrick’s να μοιράζουν στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τα «Ασυνήθιστα Νέα», την πρωτότυπη εφημερίδα του Hendrick’s και -τι άλλο;- αγγούρια ώστε να τα απολαύσουν οι περαστικοί στο Hendrick’s gin & tonic τους αφού αποτελεί την ιδανική γαρνιτούρα αποθεώνοντας την ήδη ξεχωριστή γεύση του.

 

Παράλληλα οι τυχεροί που βρέθηκαν σε 24 επιλεγμένα bar των δυο πόλεων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Hendrick’s Gin & Tonic αλλά και άλλα επιλεγμένα κοκτέιλ Hendrick’s, σε προνομιακή τιμή πίνοντας στην υγειά του αγγουριού.

 

Όλα όσα έγιναν την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού 2018
Στις 14 Ιουνίου το Hendrick’s, το πιο Ασυνήθιστο Gin γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού με τον πιο ταιριαστό τρόπο.

 

Η γιορτή κορυφώθηκε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αγγουριού με ένα εντυπωσιακό πάρτι στο φυσικό χώρο του αγαπημένου φρούτου. Το αγαπημένο UBERNESS στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη μεταμορφώθηκε για ένα βράδυ σε μια Ασυνήθιστη λαϊκή αγορά για να υποδεχθεί τους λάτρεις του super premium τζιν και του αγγουριού.

 

Σε ένα μοναδικό σκηνικό, οι μανάβηδες της «αγγουρένιας» αγοράς προ(σ)κάλεσαν τους καλεσμένους να διαλέξουν το αγγούρι τους και να ανακαλύψουν την ασυνήθιστη πλευρά τους, απολαμβάνοντας δροσιστικά Hendrick’s cocktails.

 

Όλα όσα έγιναν την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού 2018
H διασκέδαση απογειώθηκε όταν ξαφνικά στο χώρο εμφανίστηκαν οι Bon Viveurs (ex-Burger Project).

 

H διασκέδαση απογειώθηκε όταν ξαφνικά στο χώρο εμφανίστηκαν οι Bon Viveurs (ex-Burger Project). Ως άλλοι μανάβηδες, το συγκρότημα «αναστάτωσε» τους άλλους πάγκους, τραβώντας την προσοχή των καλεσμένων και κλείνοντας με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Αγγουριού.

 

Το Hendrick’s Gin ανέκαθεν είχε πολύ καλές σχέσεις με το αγγούρι. Η μοναδική διαδικασία απόσταξης του αγαπημένου gin, περιλαμβάνει ένα εκχύλισμα τριαντάφυλλου και αγγουριού, από το οποίο προκύπτει ένα εξαιρετικό μείγμα, μια σπάνια ένωση περιπλοκότητας και ελαφρότητας.